sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Raili Hulkkosen Meikkikoulutus


Hei, meillä oli viime viikolla työpaikalla meikkikoulutus jonka iki-ihana Raili Hulkkonen tuli pitämään meille. Koulutuksen aiheena oli syksyn trendit ja uutukaiset tuotteet. Päivä sujui hyvin leppoisasti ja paljon uutta asiaa tuli jälleen tuutin täydeltä! ;) 

Ensimmäisenä aloitettiin Railin pakkien sisältöihin perehtymisellä, sieltä tupsahti uusia Guerlainin, Estee Lauderin, Inglotin, Macin ym. tuotteita. 

 Tässä uusimmat syksyn trendi värit! Paljon oli terracottapunaisia, ruskeita, ja sinisiä, sekä Railin valttikorttina hehkuvat violetit!

 Bobby Brownin uutuus yhdistelmä, mattaruskea alla tuomassa syvyyttä ja kimmeltävä shimmeriruskea päälle tuomaan säteilyä.

 Jane Iredale "ihmepumpulipuikot", toinen pää napsaistaan auki ja puikon sisästä tulee toiseen päähän silmänympärysihoa hoitavaa nestettä jolla saat karisseet luomivärit pois iholta. Huippujuttu, näitä tulee mun pakkiin!!

Sitten Inglotin mattapölyluomivärit, ihanat neon sävyt sekä terracottaisemmat punaiset.

Jane Iredalen Facial Primer & Brightener, heleyttävä meikinalus tuote. Must have!

 Raili opettaa syksyn meikin saloja! :)

 ..ja monia muita tuotteita..

 Raili teki myös mulle punapäille sopivaa meikkiä, violettia, ja metallin sinistä! :) Kohoitti kokeilemaan kirkkaita kirkuvia pinkkejä ja sinisiä, ja niitähän mä aioin testata! ;)

Raili suhtautuu työhönsä todella iloisesti, on erittäin ystävällinen, saa koulutettavansa innostumaan taitavuudellaan ja hänen asenteensa työhönsä on uskomaton! :) Oli kerrassaan mukava päivä ja nyt pitää päästä kokeilemaan uusia juttuja, ja tekin saatte täällä niistä kuulla! 

Translate:
Hey, we had last week at work make-up education and training with a lovely Raili Hulkkonen came to us. Education was the theme of the fall trends and brand new products. Day went very gently, and a lot of new things once again became a full cone! ;) It was just a nice day, and now I have to try new things, and you also shall receive them here to hear later!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi, täällä on niin paljon asiaa mikä kiinnostaa mua !! :)))

  http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kiva kuulla, että tykkäät, kivoja lukuhetkiä! ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Olen hetken aikaa lukenut blogiasi, joka on aivan mahtava :) Käsitykseni mukaan olet siis opiskellut Make-Up Artist Academyssä, jonne minäkin aion hakea. En löytänyt koulutuksesta keltään kokemuksia netin kautta, joten olisi ihan mahtavaa, jos jaksaisit kertoa kokemuksistasi edes hieman! Pyrin pääsemään 9kk koulutukseen, jonne pitää siis hakea.

  Onkohan sinne vaikea päästä? Olen myös miettinyt sitä, että olisiko ennen koulutusta hyvä olla pohjana esimerkiksi kosmetologikoulutus? Lähdetäänkö Make-Up Artist Academyssä suoraan aloittelijan tasolta, vaiko jo ehkä hieman ''kokeneemmalta'' pohjalta? Olisi mahtavaa, jos kertoisit omista kokemuksistasi sekä koulutuksen hyvistä ja mahdollisesti huonoista puolista.

  Koulutus on aika hintava, joten olisi ihan mahtavaa tietää siitä jo jonkin verran ennen kuin hakee sinne :) Toki heidän kotisivuillaan on jonkin verran tietoa koulutuksesta (ja ne olen kyllä hyvin lukenut), mutta en vain ole onnistunut löytämään kenenkään henkilökohtaisia kokemuksia kyseisestä koulutuksesta. Toivon että jaksat/ehdit vastata kysymyksiini, toivoisin että vastaisit mahdollisesti tänne blogiisi tai sähköpostiini: hetkessablogi@gmail.com

  Kiitos jo etukäteen ja kaikkea hyvää sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, tätä on kysytty aiemminkin, joten teen postauksen viimeistään ensiviikolla aiheesta niin saa samat asiat kaikille tietoon! :) Toivottavasti jaksat odotella hieman. :) Kiitos sinulle!

  VastaaPoista