torstai 22. marraskuuta 2012

Naked truth


Hei, Veeran kirjoittama postaus Naked Truth on saanut todella suurta huomiota hyvän asian puolesta! Tämä haaste tuntui musta helpolta ja hyvältä, koska täälä olette nähneet mut monesti ilmankin meikkiä ja photaria. Kuva on otettu tänään, juuri reilu tunti sitten suoraan suihkusta tulleena, ei kuvankäsittelyä minkäänlaista. Mullakin on monia virheitä, huono iho, suuret ihohuokoset poskissa, vino nenä, jäätävät silmäpussit, ne vatsamakkarat, arpia, selluliittiä jne jne. Ja miksi peittää niitä? Jokainen meistä on persoona, yksilö, jokainen on kaunis omalla tavallaan. Parasta olla aito oikea ihminen, luomuna!

Tällähetkellä hyvinkin luomuna, en ole värjännyt hiuksia viime kevään jälkeen sillä tahdon mun omat punaiset hiukset takaisin, mulla ei ole hiustenpidennyksiä eikä ripsien, sekä kynnet ovat omat. :) Mä en toki pistä niitä pahaksi, mutta en hyväksy kauneusleikkauksia (vain esim. korjaavat leikkaukset. esim rintojen pienennykset, nenän murtumisen korjaus jne). Pienellä ehostuksella saa todellakin ihmeitä aikaiseksi, ei tarvitse mennä veitsen alle! :) Mutta jokainen tehkööt kuin tykkää, se on henkilökohtainen asia.

Olen monesti miettinyt esim. tällaista pointtia; Mitä kun löydät vaikka baarista miehen ja lähdet sen matkaan, pääset miehen kotiin ja kun menette nukkumaan otat pois ensin meikit, sitten hiustenpidennykset, push up rintaliivit, slimmaavan vartalobodyn/korsetin, sulla on tekokynnet ja -ripset, koroista lähtee -15cm! Mitä jää jäljelle? :DTässä teille muutama upea nainen saman haasteen alla:
Anna - Mungolife
Saara - Saara Sarvas, Lily
Cava - Cavablogi

Kiitos Veeralle ihan mahtavasta haasteesta ja lähtekäähän tekin hyvän asian puolesta lisäämään kuvanne upeana omana itsenänne, niin mäkin tein! :)

Translate:  Hello, Veera written post about Naked Truth has been really great attention for a good cause! This challenge seemed simple and good, because here you have seen me many times even without make-up and image processing. I also have many errors, bad skin, large pores on the cheeks, crooked nose, Icing eye bags, they belly sausages, scars, cellulite, etc, etc. And why hide them? Each of us is a person, an individual, everyone is beautiful in their own way. Best to have a real, authentic human being, as organic!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti