tiistai 13. maaliskuuta 2012

Vaalennusprosessi


Kevät on tullut ja mäkin tahdon kevättyä! :D Oon jo pitkään miettinyt pienimuotoista vaalennusprosessia ja eilisen vapaapäivän kunniaksi päätin laittaa oman kuontalon kuntoon.


 Tässä on JÄÄTÄVÄN värinen kärry kotoa, jossa on mun tukan ensiapuvälineet. Onneksi tuo kyseinen rekkule on kaapissa piilossa.. ;)


 Sen uumenista löytyy kaikkea sälää harjoista värikippoihin,


 fööni, värit, hanskat, pidennykset jne..


Mun clipp on - pidennykset ovat aikalailla tummaa sorttia mun nykyseen hiusväriin verrattuna, joten ne täytyi vaalentaa. (muistatte varmaan kun viimeksi tummentelin niitä? ja nyt taas vaaleammaksi, tekee varmaan tooosi hyvää karvalle, mutta anyways..) Päätin lähteä vaalentamaan niitä hellävaraisesti, eli sekoitin 1/4 osaa 6% hapetetta, 1/4 osaa vaalennusjauhetta, 1/4 kuumaa vettä ja 1/4 shampoota. Tämä on ns. kuumavärinpoisto ja on paljon hellävaraisempi käsittely hiukselle kuin vaalentaminen itsessään.

 Tein värinpoiston tyylikkäästi muovipussin päällä, annoin vaikuttaa n. 30min ja pesin haalealla vedellä, shampoolla ja hoitoaineella.


Tässä tehty värinpoisto ja niin hirveältä kuin ne kuvassa näyttävätkin (ja kuva vääristää huikan väriä), uskokaa tai älkää niistä tuli juuuuuuri sopivan sävyiset! :D


 Ylläolevassa kuvassa valmiit clipit päässä! Ne on taas vaihteeksi kivat ja oikean sävyiset, me like! <3


Niin ja olkaa te fiksuja ja laittakaa hanskat käteen kun teette vaalennuksia, tältä näytti sormenpäät käsittelyn jälkeen.. EI HYVÄ! 


Sitten onkin vuorossa vielä kulmien vaalennus! Hurjaa vai mitä?! Oon jo tovin miettinyt että tääkin ois hyvä tehdä, koska mun luonnollinen kulmien väri on todella vaalea, niin päätin haluta ne takas, ettei tarvitse koko ajan värjätä.. ;)


 En ole yli kuukauteen värjännyt kulmia tummaksi ja tässä (yllä) kuvassa on nyt lähtötilanne ja sitten vaan vaalennusta sinnekkin... Kieltämättä tässä vaiheessa hiukka jännitti, mutta totesin että mikäli lopputuloksesta tulisi kaamea, ne saa värjättyä takaisin tummaksi ja vaikka heti! ;)


 Vaalennus levitetään huolellisesti (TÄÄLTÄ ohjeet kulmien värjäykseen) ja niinkuin linkistä näettekin, mun omat kulmat on super haaleat ja vaaleat! :)


 Vaikutusaika noin 15min.


..ja tässä valmiit vaaleat kulmat. Hieman karvoihin jäi keltaisuutta, mutta tasoittuvat kun käytän meikkivoidetta päälle..


Siinä ois sitten päivän meikit ja alla valmis vaalennus kulmissa, sekä vaalennetut pidennykset. :)


 Miltä vaaleammat kulmat ja pidennykset vaikuttavat? Hyvä vaiko ei? :)

1 kommentti:

  1. satukko tietää toimisko toi clipsien vaalentaminen valmiiksi tummille pidennyksille?:s

    VastaaPoista