torstai 1. marraskuuta 2012

3x Maybelline


Kolme mulle uutta meybellinen tuotetta ovat Super Saty 10h Tint gloss Sävy Forever Barry, huulilakkakiilto, todella pitkäkestoinen, miellyttävä huulilla, ei tahmaa, mutta ei myöskään ole mikään superkiiltävä. Kesti itsellä syömisen ja juomisen, eikä tarvinnut päivän aikana kokoajan lisäillä. Pehmeä levitin, ei tarvitse välttämättä rajata huulia. Hintaa n.12€.


Sitten Dream Creamy faundation, sävy Light Beige, mulle hieman liian tumma, soveltuu kyllä kesällä todennäköisesti, pehmeä, peittävä, ehkä mun makuun aika paksu meikkivoide. Kiva rasia, meikkisieni ylemmässä lokerossa erikseen. :) Tämä oli kaupanpäällinen, mutta norm. hinta n. 11,90-14,90€.


Ja sitten The Falsies Feather- look Volum express mascara, höyhenen kevyt tuuhentava maskara, joka erottelee ripset hyvin toisistaan, ei pidennä hirveästi, tekee luonnollisen näköiset ripset! Tästä tykkäsin kovasti, täytyy sanoa että oli ensin hyvin skeptinen harjaan koska tykkään kumiharjoista enemmän kuin ns. luonnonharjoista, mutta joo toimii ihan hyvin. :) Toisessa puolessa harjaa pitkät harjakset ja toisessa puolessa lyhyet alaripsille. Hinta n. 10€.

 Translate: 
Presentation of three Maybelline products, Super Saty 10h Tint gloss color: Forever Barry, Dream Creamy faundation, Light Beige and The Falsies Feather- look Volum express mascara. All the products were effective, but the mascara was my favorite.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti