Ica / Info

 Kuka on Ica?

Ica on v. -90 syntynyt positiivinen, ahkera, yhteistyökykyinen, erittäin motivoitunut ja topakka punapää!

Olen ammatiltani parturi-kampaaja, valmistuin Vaasan ammattiopistosta,viidellä stipendillä, keväällä 2009. Ammattikoulun ohessa tein töitä niin paljon kuin ehdin ja kiinnostuin kovasti kilpailemisesta ja aloinkin harjoitella kilpailujen vuoksi kahden valmentajan kanssa, siten osallistuin Tampereen Hiusfestivaaleille ja Ammattitaidon Suomenmestaruus (Taitaja)- kilpailuihin, kahtena peräkkäisenä vuotena, ja viimeisellä luokalla sijoituin Taitajissa 4. sijalle.

Seuraavaksi olikin haaveena maskeeraaja-meikkaajan opinnot ja pääsin Tampereen Koulutus Centeriin opiskelemaan alaa. Valmistuin koulusta keväällä 2010, luokastani parhaimmalla keskiarvolla. Osallistuin syksyllä 2009 Maskeeraajien Suomenmestaruus kilpailuihin ja sijoituin oppilassarjassa 3.sijalle. Syksyllä 2010 aloitin Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistossa Teatterialan ammattitutkinnon, maskeerauslinjan ja 2011 syksynä osallistuin ensimmäistä kertaa maskeerauksen SM-kilpailuihin ammattilais sarjassa ja sijoituin toiseksi. Valmistuin maskeeraajan at:ksi keväällä 2012.

Tällä hetkellä asun Tampereella ja teen töitä maskeeraaja-kampaajana Helsingissä Suomen Kansallisoopperassa. Aiemmin olen ollut Tampereen Teatterissa, sekä Freelancerinä Yle TV2. Teen kuitenkin myös töitä erilaisissa projekteissa, kuten mainoksissa, niin valokuvissa kuin liikkuvassakin kuvassa, toimin messuilla esittelijänä, kampaamoissa teen erikoistöitä (ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit, hiustenpidennykset), sekä kaikkea kiinnostavaa maan ja taivaan väliltä.

Töiden lisäksi olen kovasti kiinnostunut erilaisista kulttureista, musiikista ja piirtämisestä, sekä rakastan eläimiä, varsinkin pieniä suloisia nassuja. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti