torstai 26. toukokuuta 2011

"Kiharruspuikko"

Laite-esittelyssä Babyliss Pro Ceramic Tourmaline- kiharrin, ehkä tutummin kiharruspuikko. Itse olen puikon ostanut n. 3vuotta sitten kun vielä olin parturi-kampaaja linjalla koulussa. (hinta silloin oli jotain 80€ tienoilla, nyt niitä saa erilaisia ja erimallisia 40-90€.) Siellä sain ensikosketuksen tähän kätevään kihartimeen, vaikkakin se oli tuossa jonkin aikaa käyttämättömänä.. Nyt otin laitteen uudelleen esille, koska tänä kesänä hiuksissa kihara tulee olemaan SE juttu!


Laitteessa on 0 - nappi eli pois päältä ja 1 - nappi eli päällä, ja valot punainen ja vihreä, kun vihreä valo palaa ainoastaan on laite lämmennyt tarpeeksi. Alla näkyy numero 25, josta voi rullattavalla napilla vääntää sopivan lämpötilan 1-25 oman hiuksen mukaan aina suorasta kiharaan. (jokaiselle luvulle löytyy ohjekirjasta selite mihin tarkoitettu.)


Kun laite on lämmennyt aletaan hiusta pyörittää puikon ympärille pienissä osioissa, mitä pienempi osio sitä kiharampi lopputulos, ja päin vastoin mitä suurempaa osiota otat, sitä loivempaa on kihara. Hyvä myös laineisiin.


Tässä kuvassa tehty muutama kihara, sitten vain jatkaa se loppuun saakka.


Kiharrus valmis! Tein erikokoisia osoita, jolloin kihara näyttää elävämmältä.


Sitten vain auoin kiharat sormilla toisistaan, tupeerasin tyven ja nostin toisen puolen kiinni ja näin valmiit kiharat päivän menoihin! (miksei myös illan.)


Ja viimeisessä kuvassa vertaus puikkokiharasta kun se on "uuni tuore" ja toisessa kuvassa auottu ja muotoilutuotteilla maustettu. :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi! :) Ihanat hiukset! Just itelleni huusin Remingtonin Pearl Wand-kihartimen itselleni, kun olin lueskellut paljon kehuja siitä. Itse en muotoiluraudalla jostain syystä saa kiharaa tukkaan monista yrityksistä huolimatta, toivottavasti toi mun uusin ostos toimii. :)

    Liityin joku aika sitten sun lukijaksi, ja teet kauniita meikkejä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis.. :) ja toivottavasti saat kivat kiharat uudella kihartimellasi, toi muotoilu raudoilla tehty kihara onnistuu kyllä mutta siinä voi mennä aikaa ennenkuin huomaa tekniikan.. :)

    VastaaPoista