keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kulmat kunnossa?

Nyt päästäänkin aiheeseen kulmien meikkaus. Kulmat musta jätetään monesti toisarvoiseksi, ja niihin vain sutaistaan nopeasti jotain. Nyt saatte kulmakarvojen meikkausohjeet:
 
Tässä ensin mun kulmakarvat ilman mitään meikkiä.

Aloitan valkoisella kynällä kehystäen kulman, näin helpottuu muodon hahmotus, mutta samalla korostetaan kulmaa esille kasvoista.

Sitten täytät kulman halutulla sävyllä.

Sen jäleen häivytetään valkoiset rajat kulman ympäriltä, kuitenkin niin että hieman saa jäädä näkyviin.

Tässä valmis meikattu kulma. Siisti ja selkeä!

Jos haluat lisäpotkua, käytä kulmän korkeimpaan kohtaan hieman tummempaa sävyä, näin saat kolmiulotteisuutta ja ilmettä kulmiisi.

Yllä tummennus.

Tähän käytin Aden Cosmeticsin valkoista meikkikynää, Make up storen tri brown color- nappia sekä Duroyn kulmakarvasivellintä.

Tämä kulmakarva on tehty geelimäisellä kulmakarvavärillä, siitä tulee todella luonnollinen, pehmeä ja kuitenkin siisti.

Ja tämä on tehty kynällä. Kynää käytän vain ja ainoastaan äärimmäisessä hätätapauksessa kulmissa, musta sen lopputulos on aina liian kova, se jättää aukkoja tai leviää helposti.

Oma suosikkini on silti sivellin ja kylmäruskea luomiväri eli juuri esim. musin tbc! :)

Translate:  This is your eyebrow make-up instructions. They are made of eye shadow, gel and pencil. I think the best is right eyebrow make-up good-natured eye shadow.

3 kommenttia:

 1. mä tykkään kans käyttää eniten ruskeaa "luomiväriä". Kynä tosiaanki jättää liian kovaksi ja tummaksi.

  capture-dreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mä oon tehnyt aina kynällä, mutta vaihtelun vuoksi hankin Viva La Divan kulmaväritrion. Saa nähdä palaanko kynään enää jatkossa :)

  VastaaPoista
 3. voin melki taata että jäät siihen triion koukkuun.. ;) ja oon kyllä juurikin samaa mieltä että kynällä jää kova jälki, jouillekkin se kyllä sopii, mutta makuasia. :)(:

  VastaaPoista