sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Body painting SM 2012

Body Paintingin SM kisat kisattiin eilen 20.10, Helsingin Messukeskuksessa, Kauneus- terveys ja muotimessujen yhteydessä ja tässä kuvasatoa meidän matkasta! :) Sijoituttiin 4. vain 1 pisteen päässä 3. sijasta. Läheltä liippasi, mutta oon enemmän kuin tyytyväinen, ekat bodykisat ja hyvin meni.. Ensivuonna kisaparini H:n kanssa uuteen taistoon! ;)

Ekana hotellille päästyämme oli T:n hiusoperaation vuoro, kaikilla on ollut hirveitä työkiireitä joten päätettiin värjätä hiukset juuri ennen kisaa, eli edeltävänä päivänä.

Soijaa oli saatava sillä jaksaa hyvin! ;)

"Teinipeilikuvalla ja pakkopeilikuvalla on selkeä ero?!"

Aamulla herättiin klo 7.00 laittaan T:n hiukset kuosiin.

Klo. 10.00 alkoi paikkojen valmistelu.

Klo. 11.00 kisa starttasi käyntiin.

Tässä ollaan jo noin puolessa välissä. :)

Kisaajia tuomareiden edessä arvosteltavana ja alla kuva meidän Xi Sheba, Elämän kiven suojelija avaruudesta!

ryhmärämä.

"miehen maalaaja, Pirita Kumpuvaara"

"naisen maalaaja, Petri Nieminen"

Kuka ei kuulu joukkoon?!
 Translate:
 Body Painting Championship World Cup World Cup yesterday at 20.10, Helsinki Fair Centre, Beauty, health and fashion fairs and harvest this picture in our journey! :) We planted 4 only 1 point from the 3 instead. I am more than satisfied, the first body competitions went well .. Next year me and my competition partner H we go to the new fight! ;)

8 kommenttia:

1. Tosi upea työ! Täytyy sanoa, että taso oli kyllä tosi kova tänä vuonna, en käsitä, miten tuomaristo pystyi edes valitsemaan voittajan! :)

Hahahahahahehe hajosin tuolle kauppakuvalle!

VastaaPoista
  2. hienon työn teitte :) ja tosiaan oli kyllä paljo hienoja avaruusolentoja ku siä kierteli ja katteli, vaikea oli varmasti saada paremmuusjärjestykseen mutta pakko se vaan on ku kisataan :)

3. Tosi hienoa duunia ja tiukka kisa, tykkäsin teidän työstä tosi paljon :) Kauas ei jääneet palkintosijat, eli ensi vuonna lisää värejä, vähän siisteyttä ja kovempia kontrasteja peliin, niin eiköhän homma ole ihan paketissa!! ^_^

-Saara S.

Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :) Todellakin oli tiukka kisa, kun katsoi pisteitä; 3-6 sijat kaikki pisteen eroilla, huisia! ;) Ja tuntu kyllä että taso oli kova, oon aiempina vuosina aina ollut katsomassa ja kisaamassa maskisarjassa, oli kiva päästä koittaan nääkin kisat, ens vuonna lähetään toivottavasti uudella puhdilla. :)(: ja kiitos vinkistä.. ;)

Poista
  4. En kerenny kommentoimaan tätä kun tän ekan kerran luin. Onnea 4 sijasta! Aivan mahtavan näkönen työ :)

Vastaukset
    1. Hei kiitti! Harmi ettei nähty messuilla.. :/ Sullakin oli mennyt tosi hyvin, onnea! :) Katoin jotain kuvia ja ainakin päällisinpäin sun työ oli ehdottomasti näyttävin ja suurialaisin! mikäs fiilis jäi kisoista? :)