perjantai 27. huhtikuuta 2012

Räpsyttimet

 Kävin tuossa samalla kun olin espanjassa kestopigmentointikoulutuksessa, niin ripsien pidennykset. :) Ne ei oo ekana ollut mun listalla koulutusjonossa, koska kuvittelin ettei mun kärsimätön luonne kestä tällasta piperrystä, mutta väärin arvattu. :D nimittäin tää oli oikein mukavaa hommaa! :) Kuvissa ensimmäiset mun tekemät ripset ja aikaa kului 2,5h.

 Lähtötilanne, asiakkaan omat ripset olivat ihanan pitkät n. 7-8mm pitkät ja päätimme valita tuleviin ripsiin hieman lisäpituutta 9-13mm.

 Sitten vaan startattiin homma käyntiin.. :) Mulla pirun tuima ilme. :D

 Tässä vaiheessa olin laittanut muutaman hassun ripsen kiinni..

 Sitten koko silmä käyty läpi, nyt vielä tuuhennusta!

 ...ja nyt valmiit ripsukat, sekä pieni turkoosi swarovski-kivi, kesäksi pilkettä silmäkulmaan! ;)


 Tässä vielä nämä kaksi kuvaa valmiista ripsipidennyksestä! :)


6 kommenttia:

 1. Wauuuu!! Meinaatko ihan ruveta tekemään noita?

  VastaaPoista
 2. Juu kyllä aion ja voin tehdä heti kun vain tarvii, välineet löytyy! ;)

  VastaaPoista
 3. ihana ku on noin tummat ripset kuiten tolla sun mallilla :D se on niin vaikia tehä, ku on iha valkoset ripset ja vielä lepää tossa padsilla :D

  VastaaPoista
 4. Hei siistii!! Mä kävin just tallinnas ottamas ekat pidennykset ikinä ja tarvis huoltaa sit parin-kolmen viikon päästä. Voiko sulle tulla?

  VastaaPoista
 5. toki voi tulla. :) ja oli kyllä unelma asiakas noin ekaksi, nyt on tullut jos jonkinlaista ihmetystä, mutta hyvin on sujunut kun on saanut työkavereilta kysyä.. ;)

  VastaaPoista
 6. kärsiikö omat ripset noista pidennyksistä? mulla itellä tosi pitkät ripset mutta hirveen värittömät ja haluisin myös vähän tuuheutta mut kannattaako noita ottaa?

  VastaaPoista