sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Akryylikynnet

Ihka ensimmäiset mun tekemät akryylikynnet
"Akryylikynnet on perinteisin ja alkuperäinen rakennekynsimenetelmä. Kynnet tehdään joko oman kynnen pituisiksi tai pidentämällä omaa luonnonkynttä tippien ja muottien avulla, jonka jälkeen kynnet päällystetään akryylimassalla tai päällystämällä oma kynsi ilman kynnen pidennystä. Toisin kuin geelikynnet ovat yksi valmis massa, akryylikynnet tehdään sekoittamalla kahta eri ainetta: nestettä ja akryylijauhetta, jotka yhteen sekoitettuna kovettuvat nopeasti kynnen pinnalle. Akryylikynnet ovat erittäin vahvat, kestävät ja luonnollisen näköiset mutta niiden valmistaminen vaatii osaavan ja kokeneet kynsimuotoilijan."

Aluksi kynnet viilataan, kynsinauhat työnnetään taakse ja kynsille levitetään pohjustusnestettä. Tämän jälkeen tippi tai pidennysmuotti kiinnitetään kynsien kärkeen. Seuraavaksi tipin päälle levitetään/ muotoillaan muotinavulla akryyli massaa samalla jättäen kynsinauhan ja massan väliin noin 5 mm. raon, josta luonnonkynsi pääse hikoilemaan ja kasvaessaan kynnen kasvu näyttää luonnolliselta. Lopuksi kynsi viilataan ja muotoillaan sopivan muotoiseksi ja pituiseksi, jonka jälkeen se voidaan koristella halutunlaiseksi.

 Rakennekynsien huoltoväli on useimmiten 3-5 viikkoa. Huoltoväli riippuu luonnonkynnen kasvuvauhdista ja asiakkaan omasta valinnasta.Osan kynsien huollosta voit myös suorittaa itse. Tälläisiä huoltotoimenpiteitä ovat esimerkiksi kynsien viilaus ja lakkaus.


 Asiakkaan lähtötilanne
 Valmiit kynnet

 Ja kuvia matkan varrelta.. :)

Niin ja hei geelatut varpaankynnet kesäksi, pääsee helpolla eikä tarvitse lakkailla varpaita ja ne kestää pitkänkin ajan! :)
 Asiakkaan lähtötilanne
 Valmiit geeliglitter varpaat!

Geelikynsistä infoa löydätte TÄÄLTÄ!

2 kommenttia:

  1. Vautsi! Ei uskois, että ensimmäiset :)

    VastaaPoista
  2. kiitos.. :) oon jonkin verran tehnyt lakkauksia ja muotoviilauksia joten tää tuntui luonnollisesti kivalta hommalta!;)

    VastaaPoista