maanantai 30. huhtikuuta 2012

Pigmentointeja Heelou! :) Kävin 1.4-19.4 välisenä aikana kestopigmentointikoulutuksen. Olin pitkään vertaillut ja miettinyt minne kannattaisi käydä kouluttautumassa. Ensimmäisenä vastaan tuli mielestäni suurin ongelma; Miksi Suomessa käytävät pigmentointikurssit kestävät 2-3 päivää?! Haloo! 2-3päivää? Eihän siinä oli mitään järkeä että käyt ensimmäisenä päivänä asiasta teoriat ja toisena päivänä teet yhden eyelinerit, yhdet kulmat ja yhdet huulet.. ja mahdollisena kolmantena päivänä käydään näyttämässä mitä osataan.. ja tämän jälkeen sun pitäisi olla valmis pigmentoija? eheiii.. Tai kysehän on vaan mun mielipiteestä, mutta jos asiakkaaksi menisin vastaavaan palveluun ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen mennä ottamaan pigmentointeja, koska se on jopa 2-8vuotta iholla pysyvää mustetta.


No niin alku läpätyksen jälkeen voisin kertoa itse pigmentoinneista! :) Mä myös sain aloittaa koulutuksen teorialla ja kisälliperiaatteella, eli katselin kaksi ensimmäistä päivää kun ammattilainen teki pigmentointeja. Olin saanut materiiaalia nipun, joten sen jälkeen sain kokoajan kysellä ja tiedustella mitä tapahtuneessa tilanteessa tehtiin. Sain heti pigmentointikoneenkin käteen ja aloin harjoitella tekonahalle, niinkin yksinkertaista asiaa kuin suoraa viivaa! :D Ja voin sanoa ettei se niin helppoa ollut.. :D voitte katsoa vaikka yllä olevaa nahkaa..


 Ensimmäisenä kaikista aloin tehdä eyelinereita. Se on kuulemman kaikkein helpoin, sitten kulmat ja viimeisenä huulet, mä en tiä oonko jotenkin eriskummallinen, mutta musta helpointa oli ehdottomasti kulmat, huulet ja viimeisenä lainerit?! tä? :D Yllä asiakkaasta ennen ja jäleen uusien pigmenttejen.


 1.Lähtötilanne
 2.Heti pigmentoinnin jälkeen
3. Kolmeviikkoa vanhat pigmentoinnit valmiina.

Homma menee näin: ensin tehdään pigmentoinnit, annetaan parantua n. 2-4viikkoa, niinkuin 2. kuvasta näette pigmentoinnin jälkeen esiintyy punoitusta, turvotusta ja iho saattaa tihkua verta. Sitten tehdään kakkospigmentointi joka tehdään samaan paikkaan ja tämä toinen kerta tuo pysyvyyden ja väriä lisätään hieman, koska ensimmäisen käyntikerran jälkeen väriä lähtee pois iholta 30-60% ihosta riippuen. Tämän kakkoskerran jälkeen annetaan taas parantua iho ja sitä hoidetaan asianmukaisilla tuotteilla, jonka jälkeen sinulla on pysyvät pigmentoinnit. Kulmat ja huulet pysyvät n.1-3vuotta, eyelinerit voivat pysyä jopa 8vuotta.


Valitettavasti mulla ei ole teille huulikuvasarjasta valmista otosta, koska parantumis aika on tosiaan sen 2-4 viikkoa, yllä kuvassa huulet ennen ja jälkeen pigmentoinnin, joten alempi kuva ei näytä todellista lopputulosta joka olisi paaaaljon vaalempi. Kuluneen 3viikon aikana näin myös kuinka nännit pigmentoitiin, sen vuoksi ettei halunneella asiakkaalla näkynyt omaa nännipihaa vitiligon vuoksi. Niistä tuli hyvät! Näiden lisäksi pigmentoinneilla voi tehdä erilaisia kauneuspilkkuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti