keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pink Me Perfect!

 Pink Me Perfect on huulikiiltopuna, joka levitetään huuliin kirkkaana kiiltona, mutta se muuttuu huulilla juuri sinulle sopivaksi pinkiksi (niin pakkauksessa luki). Joten nyt päätin testata tuotteen tuleeko siitä juuri sopiva pinkki minulle.....


Tässä kuvassa kiilto on ollut huulillani n.1minuutin, eli levitys ajan sekä kuvan oton.


Seuraava kuva on otettu n. 10minuuttia levityksestä, ja kyllähän se tummui, muttei paljoa..


Testasin tuotetta tietty kädellekkin, ja laitoin kaksi koetta, ensimmäisen aion ihan vain antaa olla kädessä ja toista hankasin sormella (eli tarkoituksena lämmittää tuottetta mekaanisesti)


ja kyllähän lämmitys auttoi! Anteeksi huono kuvani, mutta niinkuin siitä voi nähdä toinen kuvan testikohteista on huomattavasti haaleampi ja toinen tummempi..


Eli testitulos kertoo että mitä lämpimämpi on ruumiinlämpösi sitä tummemmaksi kiiltopuna muuttuu. Tuote oli muutenkin kiva huulilla, sopivan tahmea, tykkäsin. Mutta yksi miinus tuli tuotteelle, annoin sen päivän olla (tietty lisäilin sitä säännöllisin väliajoin) ja illalla vaikkakin tuote oli jo kulunut huulilta, itse punaisuus ei kuitenkaan lähtenyt ja vielä aamullakin mulla oli pinkit huulet... Öljypohjainen meikinpoisto aine kuitenkin auttoi. Hintaansa 3,90€ verrattuna vallan kelpo tuote. Nyt vain täydellisiä pinkkihetkiä huulilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti