tiistai 3. toukokuuta 2011

Bold Bright Eyes and Lips

 Kevään ja kesän 2011 meikkitrendi syntyy kirkkailla sävyillä, kirkas luomiväri ja -huulipuna, sekä vahva rajaus. Tämän kesän hittimeikki syntyy todella helposti, sillä luomen pohjalle koko luomen alueelle viedään vaalea sävy ja koko liikkuvalle luomenosalle toinen sävy, sekä häivytys, ja sävyinä toimii parhaiten juuri kirkkaat vihreät, siniset, pinkit, violetit, keltaiset jne.. :) Ja huuliin sipaista vain kirkuvia punia, ja tadaa meikki valmis! Poskipunan voi unohtaa huoletta, sekä muutkin ylimääräiset kikkailut. Itse halusin testata pariakin väriyhdistelmää ja meikit tein Aden Cosmeticsin tuotteilla.

Ensin kirkuvan vihreää ja pinkkiä, vahvoilla rajoilla


Ja tässä turkoosia ja oranssia. 
(Huulipuna oli luonnossa todella oranssi, mutta tässä se näyttää lähinnä punaiselta.. :/ )


Tässä Diorin lanseeraama kuva kesän trendistä.


Tässä tuotteita joita käytin, eli luomivärin pohjustukseksi käytin AC:n kaksipäistä luomivärikynää.


Luomilla AC:n Terracotta luomivärejä, turkoosia ja kirkas vihreä.


 Rajauksena AC:n Liquid Eyeliner Musta


 Sekä huulilla Liquid Lipstick Long Lasting.


 Toisena kevään/kesän hittinä on kaksoisrajaus, eli laitetaan ensin jokin värillinen rajus ripsien tyveen ja viedään toiseksi musta rajaus, jolla saadaan kaksi rajausta päällekkäin ja väreinä voit käyttää mitä ikinä tahdotkin. :) Ideana kuitenkin pitää muu meikki todella luonnollisena, parhaiten mielestäni tämä kaksoisrajaussilmämeikki toimii ihan vain kevyen aurinkopuuterin ja huulirasvan tai läpinäkyvän huulikiillon kanssa.

Itse testasin tuota rajausta AC:n kirkkaalla vihreällä luomivärillä, mustan rajauksen kanssa, sekä vein alaluomelle hieman kultaa, jolla saadaan vielä korostusta aikaan.
Näin saat kevääseen ja kesään uutta säihkettä, nyt vain testailemaan! :)(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti