maanantai 16. toukokuuta 2011

Ne ihanat ripsienpidennykset!

 Kesäksi päätin laitattaa ripsien pidennykset, ne helpottavat elämää huomattavasti sen suhteen ettei tarvitse meikata koko kesänä silmiä juuri ollenkaan, vain sipaisu aurinkopuuteria ja huulirasvaa/kiiltoa ja menoksi. Tässä kuvia ennen ja jälkeen toimenpiteen, sekä vielä lopussa pieni infopakki ripsienpidennyksistä.

 Mun omat ja pienet vaaleat ripsukat (ennen kestoväriä)
 sitten tekovaihetta (ja värjäys tehty)
 ja kaunis lopputulos!

Omat ripseni tehtiin J-ripsillä, 9-15 pituuksilla, 0,10-0,30 paksuuksilla, eli sekaisin kaikenpituisia ja paksuisia, saadaan mahdollisimman luonnolliset, mutta näyttävät. :) Ennen toimenpidettä värjäsin ripset (ja kulmatkin), koska omat ripsikarvani ovat todella vaaleat ja värjäämällä ne mustiksi saadaan ripsijatko näyttämään aidommilta kun omakarva on jatkon värinen.

 INFO:
"Ripsipidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen, ripsi kerrallaan, kiinni omaan ripseen. Ne istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät  ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja myös paksummilta. Jokainen ripsi on erittäin kevyt sekä kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Luonnolliset ripsesi vaikuttavat siihen, millainen ripsijatke ripsiisi kiinnitetään. Se takaa ripsiesi kaaren luonnollisuuden. Käytettävä pidennys valitaan useaa eri kokoa käyttäen, silmäsi muotoa mukaellen, juuri sinun tyyliisi ja tavoitteeseesi, toiveittesi mukaan joko tuomaan lisää tuuheutta, pituutta tai molempia tai jopa hieman dramatiikkaa paksummalla ripsikuidulla tai erivärisin tehosteripsin.

Kestoripsien asennus erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa asennuksen aikana. Asennus vie aikaa 1-1,5 tuntia, riippuen ripsien määrästä, mutta keskimäärin ripsiä on 80kpl/silmä.  Ripsiä asennetaan jokaiseen asiakkaan ripseen aina maksimimäärään asti. Tällöin silmäsi ovat erittäin näyttävät ja istutus on pitkäkestoinen. Ripset kestävät oikein käytettynä 6-8 viikkoa, pysyvyyden salaisuus on tehokkaassaja pitävässä liimassa, joka on niin ohutta, että se ei erotu ripsityvestä, joten näin ripset ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuiset.

Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit. Ripsikuituja on useaa erilaista: luonnollinen J-kaari, kaarevampi B-kaari, permanentun ripsen oloinen C-kaari sekä afroripsiin kaikkein kaarevin D-kaari. Ripsikuituja on myös eripituisia (7-15mm)  sekä paksuudet luonnollisesta ripsikuidusta (0,10) aina ultra-paksuun kuituun (0,30) asti. Erilaisia liimoja, ultravahvasta aina herkälle silmälle tarkoitettuun liimaan sekä kirkasta Swarovski-kristallien kiinnittämiseen tarkoitettua erikoisliimaa. Valikoimasta löytyy kristallien lisäksi, glitteri- ja värilliset ripset, primerit, puhdistusaineet, pinsetit sekä erilaiset työskentelyä helpottavat välineet.

Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
Suosittelen huoltoväliksi 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä lisätään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti