maanantai 2. toukokuuta 2011

Juicy Couture Fragrance

 Olen jo hetken miettinyt uuden tuoksun ostoa, ja tänään vihdoin uusi löytyi kuin löytyikin. Olen oikeastaan ihan mielihalun hakuinen tuoksun ostaja, ja nyt tämä vain tuntui parhaalta. :D Pidän voimakkaistakin tuoksuista, mutta myöskin se vaikuttaa jokseenkin että olen allerginen joillekkin aineille (en osaa sanoa mille) mutta aivastusten määrä ja silmien kutina ehkä kertoo jo jotain.. Tämä Viva la Juicy ei tehnyt aivastus reaktiota ja se on syötävän herkullisen tuoksuinen, tässä kuvat pullosta ja lopussa muutkin JC:n tuoksut.
Juicy Couture Original
watermelon, mandarin, and passion fruit combined with the sparkle and freshness of bright marigold and green apple, lightened by a splash of water hyacinth and crushed leaves.

Couture Couture
mandarin and natural orange flower scent blossoms with succulent pink grape accords, star jasmine, honeysuckle and blushed plum, drying down to a warm amber, vanilla and creamy sandalwood.

Vila la Juicy
wild berries and juicy mandarin gently tempered with honeysuckle, gardenia, jasmine, warm tones of amber, caramel, vanilla, sandalwood, and praline.

Peace, Love and Juicy Couture
lemon blossom, wild hyacinth, sweet apple accord, black currant, jasmine absolute, star magnolia and sweet patchouli flower.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti