tiistai 19. helmikuuta 2013

Softy underline - Make up


 Kevään/kesän 2013 trendimeikki on luonnollinen ja kuulas, ja paksujen ja huomiotaherättävien viimekesän kissarajausten jälkeen, musta tämä on kiva trendi! Kissarajaus-villitys on itselle ollut hieman pettymys, siksi että olen _MONTA_ vuotta (muistaakseni aina v.2005 saakka) käyttänyt kyseistä meikkiä, mutta jokseenkin sen tultua viimekesänä trendiksi se alkoi näkyä katukuvassa jokatoisella vastaantulijalla, ja olen kokenut tämän jälkeen olevani vain yksi kaikkien joukossa meikin suhteen ja hakenut jotain uutta.. :D nyt siis tälläiset luonnolliset, mutta kuitenkin silmiä korostava meikki on ollut hakusessa, ja tämä tuntuu lähestulkoon omalta.

Tässä aloituskuva, meikkipohja, puuteri ja aurinkopuuteri sekä kulmissa hitusen muotoilua.

 Tässä näette valmiina toisen silmän ja alla ohjeet alapainotteisen silmämeikin tekoon.

Aloitetaan sillä että koko liikkuvalle luomelle vaaleaa/ihonväristä luomiväriä.

Sitten ihan kevyt vaalearuskea ulkonurkkaan hyvällä häivytyksellä, mutta muista vain hitusen! :)

 Seuraavaksi alaluomelle tummempaaruskeaa (itse käytin, hieman helmiäistä, jotta saadaan kaunis kuulto). Käytä suurehkoa sivellintä, rajan ei tarvitse olla pikkutarkka, ja mikäli teet pienemmällä siveltimellä muista häivyttää alarajaa vaalealla luomivärillä.

Tämänjälkeen tee tarkempiraja ohuemmalla siveltimellä ihan alaripsien tyveen ja lisää vielä ripsiväri. (molempiin ylä- ja alaripsiin.)


Valmis alaluomiväripainotteinen meikki! :) 

 (Silmämeikissä käytin BHCosmeticsin Day & Night-palettia, joka on saatu Loveit.fi.)

Translate:
Here is one spring/summer 2012 make up trend and step by step instructions lower weighted eyeshadow! It's made by natural and clear shades, what you like about it? :)

1 kommentti:

  1. Mulle ei valitettavasti alaluomelle sovi luomiväri kovin hyvin, tai sen täytyy olla aika vaaleaa tai levitetty ohuelti. Muuten näytän todella väsyneeltä :/

    Mutta sulla näyttää tosi hyvältä tämä look! :)

    VastaaPoista