torstai 7. helmikuuta 2013

Oriflame Ale


 Oriflamella oli heti joulun jälkeen isot alet ja mä nappasin sieltä heti kättelyssä kasan suihkusaippuoita ja saippuoita! Mulla on ollut aina jonkinlainen addictio erilaisiin suihkutuotteisiin, tykkään erituoksuisista suihkusaippuoista ja -geeleistä, sekä kuorinnoista, ja niitä voikin aina fiilistellä päivän mukaan. :)

Tällä kertaa sain 12tuotetta hintaan 29,80€! 

 ..ja nämä todellakin riittää vähäksi aikaa..

 Brasil Nuts Soap Bar - saippuat on mun ehdoton suosikki, ja otin niitä heti 4kpl, mieto pehmeä tuoksu! ..sekä testiin tuli ensimmäistä kertaa myös käsivoide!

 Sitten Nature secretsin Body mist - vartalotuoksu minttuvadelma ja siitä myös kuorinta! Sitten suihkusaippuat vesimeloni-aloevera ja laventeli-viikuna! Nams! Sekä nestesaippua käsille; vehnä-kookos.

Viimeisenä Soap barin Prinsess - kukkaispalasaippua, jossa on monia eri kukkasia, nämä tuovat tuoksuiltaan kevään kylppäriin! :)

Translate:
Oriflame was immediately after Christmas big ales and I grabbed a bunch from the outset with shower gel and soaps! I have always been a sort of Addictio variety of shower products, I like the different scented shower gel, and the scrubs! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti