maanantai 18. helmikuuta 2013

iPad


Pitkän harkinnan jälkeen päätin hakea iPad retinan viime perjantaina! Nyt se siis on vihdoin, kiva lelu työmatkoilla ja muutenkin arkikäytössä, netin selailuun, musiikin kuunteluun ja muuhun turhaan. :) Mietin kauan minkä tabletin hakisin ja iPadiin päädyin, koska löytyy jo muitakin "omenoita" kotoa, joten tämä on tuttu käytössä ja helppo yhdistää muihin tuotteisiin. :)


 Kertokaa mikäli teillä on mielessä hyviä sovelluksia? Liittyen esim. maskialaan, kuviin, musiikkiin tai koukuttaviin sovelluksiin? ;)

Test pic.

Translate: After much consideration, I decided to apply for the iPad last Friday! Now it is finally, a nice toy for commuting and everyday use anyway, browse the Internet, listen to music and the other to no avail. :) I was wondering what time I would buy a tablet, and I ended up on the iPad, because there already are other "apples" from home, so this is familiar to use, and easy to combine with other products. :)

4 kommenttia:

 1. SANAJAHTI! Ilman et pärjää, trust me :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jossain vaiheessa sanajahti-koukussa, mutta sitten meni hermot kun siellä oli liikaa kummallisia mukasanoja ja jotain oikeesti järkeviä sanoja se ei hyväksynyt. :D

   Nim. Scrabblea pelataan sanakirjan kanssa, jotta kaiken voi tarvittaessa varmistaa.

   Poista
 2. Moi onko sulla jo instagram? En tiiä saako sitä togon ipadiin mutta jos sulla on esim. Samsung tai iphone niin suosittelen. Aivan mahtava paikka jakaa kuvia maailman laajuisesti :)

  VastaaPoista
 3. Täytyypä kokeilla sanajahtia, ja instagram on tuttu, mut löytyy sieltä icasteps nimellä.. :)

  VastaaPoista