tiistai 5. helmikuuta 2013

Naked Basics ja Lipjunkie GlossHaloja, vihdoinkin sain Urban Decayn Naked Basics paletin! Se on ollut mun ostos listalla jo pidemmän aikaa ja nyt se tupsahti postiluukusta sisään! Samassa paketissa tuli UD:n Lipjunkie Lipgloss sävy Crush, sekä Japonesquen viistopäinen meikkivoidesivellin. Tilasin nämä Beauty Baystä.


Lipjunkie lipglossit on mun "makuun", tykkään niiden koostumuksesta ja pienestä minttumaisesta makuvivahteesta, se jokseenkin myös viilentää! Ja ensituntumalta meikkivoidesivellin tuntui hyvältä juuri viistoutensa vuoksi, esim. silmien alle on helpompi levittää meikkivoide siveltimen yläpäällä kärjellä!


Basics Paletti sisältää 6 sävyä joista 1 on kuultoväri (venus) ja loput 5 ovat mattaisia sävyjä. Parhaita juuri arkikäyttöön, siksi tilasinkin tämän paletin! 


Tässä kaikista sävyistä testi, pigmentti on hyvä ja häivyttyy kauniisti!


Testasin heti meikkiä tällä paletilla ja silmissä foxy koko luomella, kulmaluulla kevyesti venus sävy ja varjostuksena naked 2 -sävy, rajaus cravella, sekä kulmissa käytin faint - sävyä, joka on muuten musta aikalailla täydellinen kylmähkö ruskea juuri kulmiin! Musta lähestulkoon täydellinen paletti tämä Naked Basics, ainut miinus on ehkä sen koko, joka saisi olla musta suurempi, tiedän että omassa käytössä loppuu kovin nopeasti...


Tässä vielä meikki kokonaisuudessaan. ( Huulissa junkie crush, alla kuitenkin rajaus pinkillä kynällä, mutta todella kiva pinkki sävy!)

Translate: 
 Halos, at last I got Urban Decay Naked Palette Basics! It has been my shopping list for a long time and now it's stopped by our mail slot in! In the same package was UD's Lipjunkie Lipgloss Crush tone, as well as slash-cut Japonesque foundation brush. I ordered these at Beauty Bay. :)

3 kommenttia:

  1. Mä olen monta kertaa laittanut Naked Basicsin ostoskoriin, mutta en ole ihan vielä tilannut. Kyllä sen vielä hankin :) Sävyt ovat niin hyvät.

    VastaaPoista
  2. Mä olen myös monta kertaa harkinnut ton luomiväripaletin ostamista, mutta jotenkin vielä en ole saanut sitä lopullista päätöstä tehtyä :/

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa että kannattava hankinta! Siinä on juuri hyvät "perus" sävyt. Suosittelen! +++++

    VastaaPoista