lauantai 2. heinäkuuta 2011

Laivailua


Kävin tuossa laivailemassa typyjen kanssa, ja mukaan tarttui tietenkin myös muutama tuote.. Elikkäs YSL:n Glossy Balm Crystal Color 2, ihanan persikkainen kiiltohuulirasva tai huulikiiltorasva kuinka vain, mutta just sopivan pehmeä ja kosteuttava, pysyvyys tietenkään ei mikään huippu, kun kyseessä on rasva, mutta pakkauksen takia se on kiva vetäistä laukusta ja lisäillä, juuri niin herkullinen kuin kuvassakin. :)  Hintaa oli tax freenä n.26e.


Sitten toisena ostoksena tarttui mukaan Guerlainin Le 2 De Guerlain Mascara Deux Brosses Regard 360astetta.. :DD  (ihan kaamee nimihirviö), mutta siis joo mulla oli tästä aiemmin Brosses Volume Laqué, ja täytynee sanoa että uusi on huomattavasti parempi, koska siinä on kätevä pikkuharja siihen että saa pienimmätkin ripset mascaroitua.. :) vaikkakin vanha mielestäni paksunsi yksittäistä ripseä enemmän, mutta tämä on pidentää enemmän, hyvä ostos, hintaa oli tax freenä n. 28e.
Ja viimeisenä mukaan tarttui siis Victor & Rolfin Flowerbomb, tuttu tuote varmasti kaikille, mutta siis ei ravallista 30ml kokona vaan 4 x 7ml, ihan älyttömän kätevä esim. mukaan lennolle. Aina saa taistella kentällä sen alle 100ml kokoisten pakkausten kanssa ja tässä tuoksulle ratkaisu, niin ja hintaa oli pakkauksella n. 48e / eli n. 12e/kpl. :)


Mukana oli myös neljän tuoksupullon lisäksi kaikille oma suloinen pikku boxi, jonne pullon joi laittaa, ja miksi ei myös antaa vaikka tälläistä yksittäistä pikkupulloa lahjaksi söpössä boxissa.

Tälläistä tällä kertaa, huomenna tai viimeistään sunnuntaina vastaan Lazy Dynamiten Nekun haasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti