tiistai 28. kesäkuuta 2011

Last Friday Night


Katselin tuossa eilen Katy Perryn uutta last friday night musavideota, (jonka löydät TÄÄLTÄ) ja se oli ihanan pöhkö, toimii ja sain siitä innostuksen koittaa tehdä kyseistä EI nörtti meikkiä.. :) ainut että multa puuttuu silti ne raudat, mutta tässä minun versioni:
5 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen ja herkullinen meikki, nappasin kuvan heti omaan inspis-kansiooni, toivottavasti et pahastu. :) Sininen on ollut mulle aina vähän vaikea väri, pinkistä taas olen tykännyt. Tämä yhdistelmä menee varmasti kokeiluun. Mistä muuten ovat nuo ripset?

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä magee meikki, ensin ajattelin että meikistä tulee pirkko-irmeli (anteeksi nimitys) -look, mutta se sopikin yllättävän hyvin! :) ja toki kuvaa saa käyttää.. :) ripset on ihan vain seppälän 2,95e halppisripset.

  VastaaPoista
 3. Upee meikki ! ja aivan ihana blogi :) meenpäs heti ostamaa noi ripset näyttää ainaki sulla hienoilta ja sopivan kokosilta

  VastaaPoista
 4. Sinulle on haaste blogissani. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti Riikka! :) Ripset olivat kyllä tosi hyvän kokoiset, ei tarvitse leikata ja istuu paikallekkin sujuvasti ja mikä parasta, sopivan luonnolliset ettei liian tuuheat..

  VastaaPoista