perjantai 8. heinäkuuta 2011

Meikkipussin päivitys

Jeijje, tänään vihdoin sain aikaiseksi päivittää mun oman henkilökohtaisen meikkipussin. Ensin pieni info, että mä en päivittäin käytä juurikaan meikkiä, vain pohja, ripsari, rajaus ja poskipuna, sillä mä pärjään, mutta silti mulla on ne omat "luottokamat" pussukassa, jotta ne on silloin sielä kun niitä tarvitsen. Muuten aika paljon käytän meikkejä mun työpakeista, koska sieltä sitten löytyy tavaraa jos toista.


Ja oikeastaan syy miksi lähdin päivittään mun läpinäkyvää pinkkiä pussukkaa oli se että musta MUS:in luomiväri oli kirjaimellisesti räjähtänyt sen uumeniin ja niin se päityi suoraan roskiin ( siis molemmat pussi ja luomiväri).

Tässä näette että muutenkin tuo läpinäkyvä pinta on kulut sen verran että kaikki näyttää sumealta, ei kiva.


 Musta oli pinttynyt ihan joka paikkaan, samoja myöden.


Pussukka ilman kamoja, aika puhdas juu.. :D


Sitten hieman asiasta poiketen, tilasin pussukan oriflamelta ja sieltä tuli muutakin pikkukivaa, elikkäs ihan suihkusaippuaa, kosteusvoidetta, saippuaa ja kasvovettä. :)


 Mutta tässä siis uusi koti mun omille vauvvoille, läpinäkyvä saman tyylinen kuin aiempikin, ja hintaa oli hurjat 6,90e.


 ..ja tässä kaikki sullottu uuteen pussiin, se oli kyllä todella kompakti, mutta onneksi kaikki mahtui.


Jaa sitten pieni selvennys siitä sisällöstä:
1. Mulla on aina mukana 3 erisävyistä pohjaa, eli oikein kevyt MUFEn Face & Body sävy #20. Hieman tuhdimpi ja parempi peitto MUFEn HD Foundation sävy #110 ja todella peittävä Joe Blascon Special Lite Olive 1.
2. Puuterina mulla on kätevä Isadoran Tranlucentti kivipuuteri.
3. Kaksi poskipunaa, toinen The Body Shopin nestemäinen poskipuna 01 hot pink (tää oli tämän kevään kausituote ja tuskin tulee olemaan tän tuubin jälkeen enää mun pussukassa, ei ollut ihan paras mahdollinen mut käytän kuitenkin) ja Young Bloodin mineraaliposkipuna sävy: Sharbet ja tää on mun luotto puna!
4. Oriflamelta oon joskus aaaaiikaa sitten tilannut tollasen "cover-kolmion" jossa on punaisen ja sinisen neutraloija sekä korostus, ja tälle käy samoin kuin body shopin punalle. :D
5. Löytyy mun luotto korostaja Kryolanin Supra Highlight.
6. MUSin 2 luomiväriä kakaw ja vanilla, molemmat käyvät myös kasvojen muotoiluun eli korostamiseen ja varjostamiseen, sekä kakaw on myös mun kulmaväri. ja sit oli näköjään vielä Goshin luomiväri Trio eyeshadow metallic rose sävyllä, ja tää kuuluu myös sarjaan -käytän pois.
7. Sitten löytyy Aden Cosmeticsiltä kynät ja eyeliner!!! -Nää kuuluu siihen sarjaan että pois en vaihda! Ihan loistava Matic eyesharper ja Liquid eyeliner, sekä ihan valkoinen puukynä Eyeliner White.
8. Duo:n (ehkä paras) ripsiliima, aina siltä varalta että hairahdun laittamaan ripset kiinni itselle tai jollekkin toiselle, koska yleensä ripsipakkausten omat mukana tulleet liimat on silkkaa paskaa.. ( Anteeksi kielenkäyttöni! mutta olen oikeasti sitä mieltä vahvasti.)
9. Ripsivärejä 3 kpl, Guerlainin 360 vedenkestävä mascara, Aden cosmeticin Long Lasting Effect ja MsChicin 3D mascara ja tää menee myös poistoon sit kun loppuu.
10. Viimeisenä löytyy Victor & Rolfin Flowebomb -tuoksu pienessä kätevässä 7ml matkakoossa.

..ja muuten vain pussukan pohjalla rallaa ripsien taivuttaja, pinsetit, kulma- ja poskipunasivellin.

Ica kiittää ja kuittaa..

2 kommenttia:

  1. Toi musta luomiväri on tosi paha kun se hajoaa.. Mulla meni make-up storelta 2 mustaa (miten just ne onnistukaan..) ja sitä väriä oli sitten joka paikassa, vaikka pienen pieninä palasina lähti. Levis vain kun yritti puhdistaa.

    VastaaPoista
  2. totta, todella viheliäinen, ei muutakuin hermo meni. ajattelin sit uudistaa koko pussukan uusiksi kun ei se musta oikein ottanut lähteäkseen..

    VastaaPoista