tiistai 21. kesäkuuta 2011

Aqua Cream Color

 Testissä Mufen Aqua Cream Color, voidemainen väri myöskin vedenkestävä. Voidaan käyttää luomille, poskille ja huuliin. Aluksi levitettäessä todella hyvin levittyvä, mutta kun annat tuotteen kuivua iholle, se lähtee oikeastaan vain meikinpoistoaineella. Tykkään. Sopii siis hyvin kesän vesileikkeihin, eikä leviä alaluomille tai pakene luomivakoon. Erisävyjä on 22kpl ja hintaa tuotteella on reipas 30e.


 Tässä testissä kolme sävyä turkoosi 21 - Turquoise, vaalea 13 - Warm Beige, musta 1 - Anthracite


 Samat vielä iholla.

Jaaa luomilla. Tilaukseen lähti, beige ja musta sekä vaalea koralli.


Ja sitten vielä kynskille kans uutta eloa. :) Mavalan graniitin harmaa ja AC:n  kulta koristelulakka. Voilá.

2 kommenttia:

 1. Oikein hyvä tietää, että MUFEllakin on noita voidemaisia luomivärejä! Hinta on kyllä melkoinen, mutta varmasti ovat laadukkaita ja hyviä; kaikki MUFEt ovat! :)

  Mä olen tähän mennessä vain kokeillut L'Orealin ja Giorgio Armanin voidemaisia luomivärejä.

  Lancomellahan on kanssa ollut niitä, mutta kuulemma jättävät liian metallisen pinnan niin ettei niihin tartu päälle edes rajauskynä. :( MACn vähän samantyyppisiä vaahtomaisia Big Bounceja on myös arvosteltu siitä etteivät pysy eivätkä levity kunnolla.

  Ajattelin seuraavaksi kokeilla Max Factorin voidemaisia, mutta nytpä tsekkaan ehdottomasti myös nuo MUFEt. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Juu ihan totta, toi Macin tuote on ainakin huono.. Ja tää Aqua cream on siitä kiva että siihen päälle voi laittaa vielä rajausta niin kynällä kuin nestemäiselläkin tuotteella.. :) eikä ole liian metallinen, huulissakin oli nätti kiillon kanssa!

  VastaaPoista