maanantai 4. kesäkuuta 2012

Valmistuvien typyjen kampauksia ja vähän muutakin...

Haloja! Viikonloppu kului hyvin nopeasti valmistuvien pimujen hiusten kimpussa, sekä vähän nassujenkin.. :)
Mulla oli tuttuun tapaan valmistumispäivä hurjan kiireinen ja R oli mulla jälleen kammattavana.. ;) R sai yo-lakin päähänsä ja hänestä tuli ylioppinut, joten nyt piti tehdä kampausta niin että lakki mahtuisi päähän! Päädyimmä sivulainekampaukseen, joka tehtiin suoristusraudoilla ja kilolla lakkaa.. ;) Meikkinä R:lle tehtiin luumunmusta isosilmä meikki! ;) Alla kuvat: Toisena typynä K olikin jo aiemmin värissä, ja lähtökohta oli tässä:


 Hieman haalistunut musta ja lyhyestä uloskasvaneesta mallista tehtiinkin hieman toisenlainen, nimittäin laitoimme siihen hieman pidennyksiä sineteillä:


...ja toinen sivu vedettiin ihan lyhyeksi ja siihen laitoimme mustan kaveriksi platinan vaalean kohdan! :)


 Sitten valmistujaispäivänä kiharsimme toisen puolen ja lakkia vain taas kehiin. Meikkiin käytimme hopeanmustaliaa silmiin ja lohenpunaista huuliin. :)


Kolmantena tehtiin L, Hänellä on ollut punaiset hiukset jo pitkään ja nyt haluttiin vähän jotain erilaista, punaista kylläkin, joten päädyttiin tummanpunaiseen ja siihen kirkuvalla shokkipunaisella liukuvärjäystä.

Ensin lähtötilannetta:

Väri vaikuttamassa lämpökoneessa:

Valmis liukuvärjäys:

Sekä kampausta:

Viimeisenä S. S on ollut pienestä saakka blondi, eli niin pitkään kuin vain muistan. :) Tyveen siis jälleen paikkausta, sekä lisänä hempeä pastelli vaaleanpunainen raita!


Näin sujui mun vkl tukkatunnelmissa, mitäs pidätte? :)


2 kommenttia:

  1. Mii laiki :) hienon näkösia kaikki. Saa itekki vähä idiksiä seuraavaa tukkatohtorikertaa varten :) tuo viimenen vois olla sobbeli ratkaasu mulle, toki siis mustaan tukkaan joku magee raita :)

    VastaaPoista
  2. hyvä että tulee ideantynkää! ;) kesäksi pitää tehä jotain räväyttävää! :)

    VastaaPoista