keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesä ilman varpaita? tai siis ilman sukkia?

Ihan ensimmäisenä suosittelen etteivät HERKIMMÄIT KATSO TÄTÄ POSTAUSTA! Kuvissa ei näy mitään sallimatonta mutta joitakin saattaa ällöttää kuvat kauheassa kunnossa olevista jaloista jne..

Joten asiaan: Mietin kyllä pari kertaa laitanko postausta tulemaan mutta tässä se nyt on. Oon talvella nähtävästi laiminlyönyt mun kinttuja ja nyt ne päästetään kesälaitumille! :)

Ensimmäisenä kuvat hoitamattomista kammottavista jaloista, joissa on kovettumia päkijän kohdalla korkkareista ja kantapäät muuten vaan halkeilleet. :D


Ensimmäisenä annan niille ihan vain lämmintä vettä, ruokasuolaa ja hiuksia kosteuttavaa shampoota:

n. 1/2tunnin liottamisen jälkeen jalat ovat pehmittyneet sen verran että päästään raspailemaan niitä.. Mun suosikki on tällainen säiliöllä varustettu raspi, muistaakseni anttilasta n. 10e.


Ei muutakuin raspi vinkumaan kohti kantapäitä! Muista ettet raspaa liian kauaa ettei mene vereslihalle, se sattuu ja on kauan kipeä!


NYT SE KAMMOTUS KUVA!
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Kyllä, kun säiliön avaa, sieltä putkahtaa kuollutta ihosolukkoa, joka siis lähtee raspilla! YÖK!!!Näissä kahdessa ylläolevassa kuvassa on jo raspaus tehty, sitten taas liottelen uudestaan lämpimässä vedessä, jonka jälkeen hyvä kuivaus ja rasvaus.  Foot Worksin Sugar Lime Mojito Cooling Lotion on yksi mun suosikki se on viilentävä kosteusvoide jaloille hintaa myös sen n. 10e.


Nyt on jalat valmiina kirmailemaan kesälaitumille!
Sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä, kynsien lakkaus! :) Valitsin Zoyan Happi -lakan joka on ihana pirteä pinkki, jossa kultainen hohde! :)Joko te ootte laittanut jalat kesä kuosiin? :)


4 kommenttia:

 1. ohoh, kylläpäs kertakäsittely vaikutti paljon :o täytynee itsekin kokeilla joskus vaikka ei kyllä nyt justiinsa tarvitse (:

  VastaaPoista
 2. Yäääk raspisäiliö! :D Mutta ai hitsi miten koukuttava vempain. Normiraspilla on niin ankea rapsutella, kun ei näe lopputulosta. Mustapäiden puristaminenkin olisi ihan tyhmää, jos ei pääsisi fiilistelemään ulos pursuavaa talia..

  VastaaPoista
 3. Yööök toi säiliö xD.

  Ihanaa kun muidenkin jalat näyttävät tuolta. Nimimerkillä kantapäät suht hirveässä kunnossa.

  VastaaPoista
 4. Raspisäiliö on paras, jo siitä että tonne on kerääntynyt noin paljon kaikkea ällöttävyyttä tuottaa mielihyvää että nyt ne jalat on oikeasti paremmassa kunnossa. :)

  VastaaPoista