keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Punasokea?

 Moikkelis, sain tuossa pariviikkoa sitten päähäni että koneella olevat kuvat täytyisi käydä läpi ja poistaa kaikki turha, sekä teettää kaikki parhaat, tärkeimmät muistot. :) Ajauduin siis kuvien maailmaan ja ihmettelin että kuinka mun hiustenväri onkin muuttunut ajan saatossa. :D Ei siis sinänsä mitään raketti tiedettä, mutta tässä huomasi yhden pienen seikan: Olen kuvitellut aina vain olevani punapää! Ja kuvat paljastaa että mun punaset on ollut aikamoisella skaalalla, kuparia, mahonkia, oranssia, paloautonpunaista ja jopa todella tummaa, melki mustaa?! :D Tästä huomaan että me punapäät ollaan punaisuus asteessa ihan samanlaisia kuin blondit, eli vaaleaksi voi luokitella vaikka mitä beigestä, jäänvaaleaan/kusenkeltaiseen! :D (näin raa'asti sanottuna.) Laitan teille alle nyt pienen kollaasin mun vanhoista kuvista. :)

v. 2005, kun en ollut vielä värjännyt omia hiuksiani. Joten kyllä tää on mun oma väri.

Kamalat raidat v.2006, jotka olivat muka vaaleat.. :D

v.2008 vaaleita raitoja otsurilla.

Todella vaaleat hiukset, kuitenkin oma pohjaväri ja paaaaljon sitä vaaleaa raitaa. v. 2010.

Oranssia on v.2010.

Tämäkö punainen?! Se on todella tumma ruskea... v.2009.

Sitten mustat alaosat yhdistettynä johonkin mahonkiruskeaan?! :D myös v. 2009

Sitten oikeasti ne mahongit hiukset. 2011 joulu.Jaaa paloautoa v.2011.


Tässä kuva tämänvuoden alusta, yritän siis päästä lähelle omaa väriä..

..ja tämä kuva otettu viimeviikolla, nyt ollaan jo luonnollisemmassa kuparissa! :)

Mitäs ootte mieltä mun punaisista hiuksista? :D


5 kommenttia:

 1. Mä oon aina ihaillu punaisia hiuksia ja sulla ne on upeat :) Itelläki on joskus ollu jotain hyvin tummanpunaista päässä, mut onhan se värin pitäminen aika työlästä. Nyt on oma hius ja tää nyt on tämmönen vaaleenruskee.

  VastaaPoista
 2. toisiks alimmaisessa kuvassa olevat hiukset ovat mielestäni parhaimman väriset :)

  VastaaPoista
 3. moi! mulla olis hieman kysyttävää noista ripsipidennyksistä. Oon hirmusesti niistä haaveillut,mutta vaurioittaako pidennykset omia ripsiä kamalasti? Kun jotkut ihmiset puhuu, että pidennysten takia omat ripset harvenevat kauheasti?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi, faktahan on se että kyllä ne väliaikaisesti vaurioittavat omia ripsiä, ei siis pysyvästi. Ripsistä osa saattaa katkeilla mikä tarkoittaa että ne lyhenevät hieman, mutta kasvavat takaisin ajallaan. Ripset uusiutuvat samoin kuin hiuksetkin, ellei niiden karvatuppea vaurioita (karvatuppi on ihon sisässä). Ja muutenkin ripsienpidennyksen jälkeen kun niinsanottu tekokarva on poistettu, tuntuvat omat tämän jälkeen todella lysyiltä ja mitättömiltä. Itsellä on ollut moneen otteeseen, ja aina ne omat ripset on tulleet takaisin ja yhtä hyvinä! :)

  VastaaPoista
 5. okei, no kiva kuulla! kiitos tästä infosta. :) mä oon niin kauan tosiaan miettiny, että ottaisin ripsipidennykset, mutta on pelottanut just se, ettei omia ripsiä ole sitten niiden jälkeen enään ollenkaa. mutta nyt voin sit hyvillä mielin ottaa! :)

  VastaaPoista