perjantai 18. toukokuuta 2012

ValmistujaismeikkiäHei, kuka sanoo ettei oranssi käy punatukkaselle? hah, mä laitan käymään! ;) nimittäin, ostin pinkkioranssin valmistujaismekon ja nyt siihen pitäis saada jotain freesiä meikkiä, kun en aina tahtois sitä tummaa.. :) joten nyt saatte oranssikorallia maake uppi tuutorialia! ;)

 pohja kikon 3D lifting foundation ja primerina lorealin lumi magique base.

 Lumi primeri on muuten ihan pirun hyvä, siinä on upea valo! :) ylemmässä kuvassa paikat jonne itse käytän lumia, voi toki laittaa koko kasvoillekkin, mutta noissa kohdissa saat aikaan kauniit korostukset!

 pohja päälle sormilla levittäen, saan mahdollisimman ohuen mutta peittävän lopputuloksen.

 sitten mufen consealeria nro. 3 ihan paras peittämään tummat silmän aluset ja tuote kestää omassa käytössä ikuisuuden, se on niin riittoisa, mun suosikki.. :)

 ohut, ohut, ohut kerros muuteria, vain sen verran että se poistaa turhat kiillot. jos laitat liikaa, lumin hohto ei näy!

 sitten silmämeikki ja poskipuna samasta paletista, en kuollaksenikaan muista noita sävynumeroja, mutta vasemman yläkulman vaalea luomelle kokonaan ja varjostus oikean yläkulman hohtava koralli. poskille kahta keskimmäistä sekaisin. alla kuvassa luomiväri, sitäkin kevyesti, koska haluan tästä raikkaan, mahtia!


 sitten rajaus ja vahva sellainen, voit hahmotella "oikeaa" paikkaa ja täyttää sen lopuksi.


sitten ripsiväriä vähän, niin että ripsen vain tummuvat, koska seuraavaksi laitamme irtoripsitupsuja. :) ja hei tässä taisin harjailla kulmatkin ojennukseen, en käyttänyt niihin nyt väriä, koska värjäsin ne juuri kestovärillä...

irtoripsiä kumpaankin silmään 5 kpl ja tietty duo-liimalla, pysyy parhaiten, kuivuu nopeasti ja kestää ja kestää ja kestää! parasta, muut voi heittää roskiin! :D

 vielä ennen huulia reippaasti koralli/pinkkiä poskipunaa, kuitenkin kohtuudella!

 viimeisenä huulikiilto, tai oikeastaan puna ja kiilto. alla ac:n long lasting lipstick ja päällä inlotin kiilto.


tässä valmiina yksi valmistujaismeikki, kevyt, näyttävä ja raikas, sitä mä ainakin nyt kaipaan! :) mitäs te sanotte, mitä te haette valmistujais/juhlameikiltä? :)2 kommenttia:

  1. ihana meikki, kyllä onnistuit saamaan fressin mutta silti näyttävän :) Mistä tota duon ripsiliimaa sais, osaatko sanoa? (:

    VastaaPoista
  2. kiitän. :) ainakin punanaamio myy, en tiiä saisko sokoksilta/stockalta? :)

    VastaaPoista