perjantai 11. toukokuuta 2012

Snakeskin Nails

Tullessani Espanjasta, nämä oli se juttu jota olin etsinyt pitkään ja löysinkin! ;) Eli tavallaan siirtotarrafolioo, jotka saa laitettua kynsille! :) Tein pienen kuvasarjan kuinka nämä "asennetaan" kynsille:

 Tässä ihan ensimmäisenä käärmeennahkarulla, ei siis ole aitoa käärmeennahkaa, vaan jotain ohutta filmikalvomateriaalia, kuva on siis jäljiteltyä.

 Folio ja siihen tarvittava erikoisliima.

 Otin muitakin testiin kuin pelkän käärmekuosin, muut ovat american jade, goldman marble,english rose ja white marble. Hintaa yhdellä rullalla 4,95€ ja liima oli muistaakseni saman hintainen. Yhdestä arkista saa n. 20-50 kynttä, riippuen koosta tai koristelutavasta.

 Halusin ensimmäinä kokeilla ihan puhtaalle kynnelle, näitä voi siis käyttää lakkojenkin kanssa. Eli liimaa sivellään kynnen pinnalle, odotetaan n. 1min että liima hieman kuivahtaa, jotta folion kuva jää paremmin pintaan kiinni. Mikäli laitat märän liiman päälle folion, kuva ei tartu siihen lainkaan...

 Sitten painellaan joko sormin tai jotain tikkua apuna käyttäen foliota kynnen päällä, ja repaistaan varovasti pois.

 Näin saat kuvan jäämään kynnelle. Aikaa kului ekaan laittamiseen hieman enemmän, kun räpellykseen meni aikaa, mutta kun laittoiden hoksaa, ne tulevat helposti ja nopeasti! Kuva pysyy paripäivää ilman päällyslakkaa, päällyslakan kanssa niin kauan kun lakka lupaa pidon. :)


 Valmiit käärmeennahkafolikynnet! :) (pahoitteluni mun superkaameista kynsinauhoista ja kuivista käsistä!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti