tiistai 28. kesäkuuta 2011

Last Friday Night


Katselin tuossa eilen Katy Perryn uutta last friday night musavideota, (jonka löydät TÄÄLTÄ) ja se oli ihanan pöhkö, toimii ja sain siitä innostuksen koittaa tehdä kyseistä EI nörtti meikkiä.. :) ainut että multa puuttuu silti ne raudat, mutta tässä minun versioni:




maanantai 27. kesäkuuta 2011

Clipp On Hairextenssion By Hair Camouflage

 Juhlat on juhlittu ja vihdoinkin on maanantai, ja mikä parasta: POSTI TULI! :) Olin super iloinen siitä koska oon jo hetken aikaa odottanut mun clipp on -pidennyksiä. Halusin juuri clipit niiden helppouden vuoksi, oon liian mukavuuden haluinen, enkä itse henkilökohtaisesti tykkää sineteistä tai teipeistä, enkä edes ommeltavista, koska ne "painavat" liikaa ja mun päänahkaan tulee todella herkästi karvatupentulehduksia.. Siksi siis Clipp Onit, koska ne saa yöksi pois ja aamulla takaisin, eikä niitä tarvitse pitää jokapäivä. :)


Tilasin nämä Hair Camouflage Clipp On -pidennykset Kinnuselta, ja hintaa tuli postikuluineen n.100e. 


Ne ovat tilattuina 30cm, mutta kun mittasin, mitaa oli 42cm, eli hieman pidemmät, mikä oli tietenkin hyvä juttu. :)


Mun omien hiusten väri on tällähetkellä värjätty Igora Royalin 7-36, mutta ne ovat huomattavasti punaisemmat koska oma punainen buukkaa läpi, joten nyt pitääkin miettiä mitä väriä pidennys saakaan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman sama..


Tilaamani pidennykset olivat 8-0, eli tummuusasteeltaan 8 ja neutraali sävy.
(Sitten vielä eli pidennyksiä tuli 1x nelipala, 2x kolmoispala, 2xkakkospala ja 2x ykköspala.)


Päätin laittaa kartan 6-7 ja 6-6 eli kuparia ja punaruskeaa ja lirauksen 7-0 eli neutraalia joukkoon, sit vain jännitetään...


Pesty ja nyt kuivausta.


Ja tässä valmiiksi värjätyt pidennykset ja mikä huikeinta niistä tuli juuri sopivan sävyiset! :)

  Tässä valmista kuvaa, eli lisäpituutta omille hiuksille tuli n.7-5cm, mutta, musta tuntuu että ne on enemmänkin tuuhennukset, mutta ne ovat silti super ihanat, tykkään kovasti! :)

Sitten vielä havainnollistaminen: pidennysten paikat päässä.


 Nehän käytännössä voi laittaa minnepaikoille tahansa mutta musta tuntui järkevältä laittaa suuret palat taakse ja pienet eteen, näin varmistuu se ettei pidennykset näy helposti, koska takana oleva massa peittää helpoiten isot palat.. :)

JA VIELÄ CLIP-ON AITOHIUSTEN PESU JA HOITO-OHJE:
  1. Täytä pesuallas haalealla vedellä ja lisää veteen shampoota 1/3 osa ja hoitoainetta 2/3 osa sekaisin.
  2. Liota hiuksia 10-15 minuuttia ja pese hiukset varovasti altaassa.
  3. Huuhtele hiukset kylmällä vedellä.
  4. Kuivaa hiukset ja laita niihin hiuksiin jätettävää hoitoainetta.
  5. Kampaa hiukset alhaalta aloittaen ja siirry hitaasti ylöspäin.
  6. Jätä hiukset kuivamaan huoneen lämpöön tai föönaa viileällä puhalluksella.
  7. Muotoile ja kampaa hiukset kun ne ovat kuivaneet.
Ja säilytys on paras niiden omassa laatikossa joka tulee mukana.

torstai 23. kesäkuuta 2011

Tummat juhannushiukset

Nyt täytyi saada juhannukseksi uusi kesätukka. :D ja vihdoin uskalsin laittaa sen kauan haaveksitun tumman, ei siis enää mitään punaista tai kuparia, vaan ruskea, kyllä RUSKEA! Ja tässä sitä tulee:

Nyt ei muutakuin juhlat käyntiin ja hassunhauskaa juhannusta itsekullekkin! :)

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Aqua Cream Color

 Testissä Mufen Aqua Cream Color, voidemainen väri myöskin vedenkestävä. Voidaan käyttää luomille, poskille ja huuliin. Aluksi levitettäessä todella hyvin levittyvä, mutta kun annat tuotteen kuivua iholle, se lähtee oikeastaan vain meikinpoistoaineella. Tykkään. Sopii siis hyvin kesän vesileikkeihin, eikä leviä alaluomille tai pakene luomivakoon. Erisävyjä on 22kpl ja hintaa tuotteella on reipas 30e.


 Tässä testissä kolme sävyä turkoosi 21 - Turquoise, vaalea 13 - Warm Beige, musta 1 - Anthracite


 Samat vielä iholla.

Jaaa luomilla. Tilaukseen lähti, beige ja musta sekä vaalea koralli.


Ja sitten vielä kynskille kans uutta eloa. :) Mavalan graniitin harmaa ja AC:n  kulta koristelulakka. Voilá.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Rippijuhlaa ja liiketyötä

 Olen ollut nyt 2 viikkoa Isojoella lomailemassa vanhempieni luona, samalla olen ollut muutaman päivän tekemässä äidin kampaamossa töitä, niin äiti on saanut lomailla. :) Tänään sunnuntaina Isojoen kirkossa pääsevät nuoret ripille, ja siksi tein aamulla kolmen tytön kampaukset ja meikit. Tässä kuva parista hiuksista...




 Mun viikko on tosiaan mennyt ihan vain ollessa ja tehden liiketyötä ja nyt pitäisi töihin palaamisen vuoksi hieman katsella Mufelta uusia pohjia jne.. joten olen tuossa selaillut kuvastoa ja huomenna lähtee tilaus. :)


 Liikkeessä nyt myös ihania kesä shampoita ja hoitoaineita, kukkaistuoksulla, vaniljalla, omenalla ja mintulla!

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Bollywood Make Up

 Mä en tästä nyt sen enempää lätise, oli tylsää ja kulutin aikaa, joten lopputuloksena oli Bollywood-teeman mukaan meikkiä, tässä kuvat! :)




perjantai 10. kesäkuuta 2011

Puolikuu-lakkaus / Half Moon Nails

Puolikuu lakkaus tullaan näkemään tänä kesänä niin katukuvassa kuin catwalkeilla, se on 1930-luvulta peräisin oleva lakkaus ja nyt sen voi nähdä uudestaan monissa eri sävyissä.

Näin teet puolikuut itsellesi, valitse haluamasi sävy ja levitä se tasaisesti koko kynnelle, itse valitsin Aden Cosmeticsin sävyn 20.


Tehdäksesi puolikuut, eli kaaret voit käyttää samoja sabluunoja kuin normaalissa ranskalaisessa manikyyrissä, aseta sabluuna kiinni kynteen ja laita toisen värinen lakka päälle, keltainen on Goshin Yellow Doll.


Anna kuivua ja poista teipit, ja valmis lakkaus näkyykin tässä.


Mutta itse halusin kesään hieman blingiä joten laitoin Aden Cosmeticsin Koristelukärkilakalla nro: 06 viivat pohjalakan ja puolikuun väliin.


Ja valmiit kynnet näyttävät tältä!

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Rusketus purkista?

Itseruskettavat on yksi tapa saada iholle väriä, koska kuten esim. punapäät (eli minä mukaanlukien) en rusketu ulkona auringosta, enkä pahemmin sisällä solariumissa, vaan palan suoraan ja siitä seuraa vain punoitus, ja punoituksen kadotessa olen jälleen valkoinen. Itseruskettavien kanssa läträäminen voi kuitenkin mennä myös överiksi tai lopputuloksesta tulla hyvin epätasainen! Se on hassua että ihmiset sokaistuvat omalle rusketukselleen, ja tästä syystä saattaa näyttää TÄLTÄ tai TÄLTÄ joista kumpikaan ei minun mielestäni hivele visuaalista hermostoani... Mutta mahdollisuus on myös saada UPEA ja tasainen, luonnollinen rusketus ja TÄSSÄ yksi suosikeistani.

Ota huomioon nämä seikat kun alat käyttää itse ruskettävää:
  • Lue käyttöohjeet pakkauksesta huolellisesti.
  • Kuori tai kuivaharjaa iho aina ennen itseruskettavan aineen levittämistä. Käytä kasvoille ja vartalolle niille tarkoitettuja omia kuorinta-aineita.
  • Levitä tämän jälkeen iholle kevyt kosteusvoide. Itseruskettava levittyy kosteutetulle iholle tasaisesti. Jos ihossa on kuivia kohtia, aine tarttuu niihin epätasaisesti ja lopputulos voi olla laikukas.
  • Kun levität itseruskettavaa kasvoille, varo levittämästä ainetta liikaa hiusrajaan ja kulmakarvojen alueelle, sillä väri tarttuu niihin helposti.
  • Vartalolla varo kohtia, joissa iho on paksumpaa kuin muualla, kuten polvet ja kyynärpäät, sillä niissä väri näkyy selkeämmin.
  • Anna itseruskettavan aineen kuivua täysin ennen pukeutumista ja käytä väljiä vaatteita n.12h ajan.
  • Pese kädet huolellisesti saippualla joka puolelta värin levittämisen jälkeen. Käytä apuna kynsiharjaa, jotta kynnen aluset ja kynsinauhat eivät värjääntyisi. Harjaa kynsiharjalla myös rystyset, kynsinauhat sekä sormien välit.
  • Voit käyttää itseruskettavaa noin kaksi kertaa viikossa. Mitä useammin käytät, sitä syvempi väristä tulee. Varo silti liioittelua, sillä liian usein käytettynä lopputulos on hyvin oranssinsävyinen ja epäluonnollinen!
  • Jos olet hyvin vaalea, käytä itseruskettavaa korkeintaan kerran viikossa tai pari kertaa kuukaudessa. Joillain tuotemerkeillä on myös valittavana sävyt vaalealle ja hieman tummemmalle iholle. Hyvin vaaleaihoiselle sopii myös pelkkä voide, jossa on vain vähän itseruskettavaa ainetta.
  • Itseruskettavaa ei ole pakko käyttää koko vartalolle, vaan sitä voi käyttää hyvin esimerkiksi pelkästään sääriin.
  • Itseruskettavien vaikuttava aine tuoksuu epämiellyttävälle. Tämän vuoksi tuote kannattaa levittää illalla ja käydä aamulla pikaisesti suihkussa, jotta tuoksu katoaa.
  • Anna itseruskettavan välillä kuoriutua iholta pois kokonaan.
Itseruskettaviakin on monia erilaisia, ja ajattelin listata eri vaihtoehdot niistä:
  •  Itseruskettava kuivasumute on koostumukseltaan niin hienojakoinen, ettei sitä tarvitse levittää lainkaan käsillä. Riittää, kun sumuttaa aineen tasaisesti iholle noin 30 cm etäisyydeltä. Tuote kuivuu nopeasti ja lopputulos on luonnollisempi (ts. vaaleampi) kuin voiteilla.
  • Itseruskettavat emulsiot ja geelit vartalolle sopivat parhaiten kuivalle iholle ja ne on helppo levittää tasaisesti täyteläisen koostumuksensa ansiosta. Useimmat emulsiot sopivat myös kasvoille, mutta omat, kasvoille tarkoitetut itseruskettavat ovat kuitenkin parempia, koska ne eivät tuki ihohuokosia.
  • Itseruskettava vartalovoide sisältää vain aavistuksen itseruskettavaa ainetta antaa sävyn iholle asteittain. Tuotetta voi käyttää lähes päivittäin, ja se onkin hyvä konsti ylläpitää väriä varsinaisen itseruskettavan aineen levityskertojen välillä. Sopii erinomaisesti talvikäyttöön.

    Sitten kaksi hieman vähemmän käytettyä tuotetta:

    • Väriä sisältävät itseruskettavat voiteet antavat iholle kauniin päivettyneen sävyn välittömästi. Aineen tulee olla täysin kuivunut iholle ennen pukeutumista, jotta se ei värjää vaatteita. Tuote sopii parhaiten säärille.
    • Yksittäispakatut itseruskettavat pyyhkeet ovat käytännöllisiä esimerkiksi matkalla. Aine kuivuu nopeasti ja on todella helppo levittää.

 Ja lopuksi vielä kolme tuotetta jota itse olen käyttänyt:


Eli ylimpänä Doven Summer Glow, on juurikin vartalovoide joka ylläpitää rusketusta, ja joka tummentaa asteittain, ja mun ehdoton lemppari, koska oon huono ylläpitämään rusketusta, mutta silloin kun haluan päivitystä suihkun ja kuorinnan jälkeen tämä on helppo levittää, eikä siitä  tule mulle liian keltainen. :)

Toisena musta Sim Finland Solstice, on emulsiospray kasvoille ja vartalolle, koen hieman haasteellisemmaksi koska pumppupullon vuoksi tuotteen joutuu vielä levittää käsillä ja se jää herkästi epätasaiseksi. Plussaa taas se että väri alkaa muodostua jo 2 tunnin jälkeen.


Viimeisenä L'oréalin Sublime Bronze kuivasumute vartalolle, ei kasvoille. Tämä tuote on jo huomattavasti helpompi, koska saat vain suihkuttaa aerosolillisesta purkista kätevästi ja tarpeeksi kaukaa tuotteen ja se kuivuu hyvin nopeasti. Miinuksena se ainakin hyvin vaaleihoisille, että pigmentti saattaa olla liian keltaoranssi..

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Ed Hardy Make Up Look

 Make up forever lanseerasi Ed Hardyn mukaan meikin, joka nähtiin Mercedes Benz Fasion Week tapahtumassa. Meikki on erittäin pinkki, tummalla rajauksella, ja kevyellä poskipunassa, sekä suht. naturalilla huulimeikillä, ja aikani kuluksi kokeilin lookkia. :) Harmi ettei kuvassa näy tuo isorakenteinen glitteri, mutta tässä kuitenkin hieman kuvaa..

 Tässä alkuperäinen meikkisuunnitelma MUFElta. :)

maanantai 6. kesäkuuta 2011

TOP 5 Summer 2011 Nailpolish Trends

Hei, nyt kesäkynnet kuntoon ja tässä teille Top 5 kynsilakkatrendiväriä! :)


1.) Pink Cadillac - Isadora
2.) Miss Sweety - Gosh
3.) Blue Sky - Isadora
4.) Yellow Doll - Gosh
5.) Vintage Mint - Isadora


Mun oma ehdoton suosikki on Isadoran Pink Cadillac, ja hyvänä kakkosena tulee juurikin Goshin Miss Sweety ja niitä aion ehdottomasti käyttää koko kesän! :) Mitkä onkaan teidän suosikit?