lauantai 6. elokuuta 2011

Tuhlaaja tytön paluu...

 Olin tuossa viikolla Helsingissä käymässä ja nyt täytyy tunnustaa etten ole koskaan vielä käynyt Inglotin liikkeessä, joten nyt täytyi ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä.. :) Ja mukaan tarttui kaksi 5 värin palettia, toiseen valitsin tulevan syksyn värejä ja toiseen hieman kesäisempiä.. sekä korallin sävyinen creme poskipuna ja tumman violetti kynsilakka.


 Tässä kaikki sävyt paleteissa 59, 61, 71, 407, 430, 450, 457, 458, 467, 504 ja pahoitteluni etten kuollaksenikaan muista mikä numero vastaa mitäkin väriä.. :D poskipunan sävy 90. Mutta ihastuin suunnattomasti pigmentin määrään, sitä tuli juuri sopivasti ja häivytyskin toimi mainiosti. Yhden 5 värin paletin hinta oli 34€ ja poskipuna oli 15€.


 Kynsilakan sävy 940, tumma violetti, vaikkakin kuva vääristää väriä siniseen.. Lakasta tuli toisen levityskerran jälkeen intensiivisempi kuin yhdestä kerroksesta, mikä jäi mielestäni hieman haaleaksi. Muuta negatiivista ei minun osaltani muutakuin että sivellinosa oisi mielestäni saanut olla aavistuksen isompi, jotta lopputulos tulisi helpommin tasaiseksi, mutta sekin onnistuu kun vain laittaa muutaman kerroksen. Herkku väri, ja mun kynnet tänä syksynä tulee pitkälti olemaan juuri tätä väriä. :) jaa lakalla oli hintaa 11€.


 Sitten käväisin Cybershopissa hakemassa tulevaa prokkista varten mustalilat silmiä suurentavat piilarit sekä mukaan tarttui myös mustapunaiset pitkät ripsukat. Piilarit maksoivat kotelon kanssa 32€ ja ripset olivat 7€.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti