torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiais-Marmorointia

 Tänään onkin vapaa päivä ja sain aikaiseksi vihdoin koittaa ENSIMMÄISTÄ KERTAA IKINÄ koittaa marmorointia kynsille. Sain ensikosketuksen asiaan beauty baben sivuilta, josta löydätte todella hyvät ohjeet.

Tässä kuitenkin kuvat vaiheittain: Ensin tarvikkeet, kynsilakkoja itse suosin AC:n lakkoja, värejä 92 erilaista ja tuotteet hyvin levittyviä ja -pigmenttisiä! Sekä kynsilakan poistoainetta, paperia, sekoitustikku, vesiastia ja topzeja.


Vesi on ehkä hieman kättä viileämpää ja vesiastiaksi viilipurkki oli hyvä vaihtoehto, sen saa heittää suoraan roskiin käytön jälkeen.


Sitten aloitetaan lakkojen laitto pisaroittain aina toistensa päälle.


Tässä 6 pisaraa toistensa päällä, väreinä pinkki, valkoinen ja hohdekulta.


Tässä levitin koristelusiveltimellä lakat, mutta puutikku tai vastaavakin käy hyvin.


Sekoituksen jälkeen tullut kuvio.


Demostraatio siitä kuinka sormi kastetaan (en huomannut ottaa kuvaa tekovaiheessa) n. 10-15sekunttia per sormi ja jokaiselle sormelle voi halutessaan tehdä uuden kuvion pisaroilla.


Tässä kynnet upotuksen jälkeen, kyllä koko sormenpää lakassa! :D


Tässä otin topzilla ja kynsilakanpoistoaineella ylimääräiset pois. Tämä on se vaihe jossa itsellä meinasi palaa käpyset...


Mutta lopputuloksena veikeät ja pirtsakat marmori kynnet! :) ja aikaa meni n. 30min, eli yhtäkauan kuin normaali lakkaus 3 värillä, tai aluslakan, värilakan ja päällyslakan laitto.


Marmorointi neitsyyteni menetettyä tämä oli niin kivaa puuhastelua, että taidan olla koulussa! ...ja ensikerralla uskallan käyttää rohkeampia värejä. Mutta nyt nauttimaan uusista uniikeista marmorikynskistä! :)(:

2 kommenttia:

  1. toki, kuka vaan voi tehdä, ainut mitä tarvitaan on kärsivällisyyttä! :)

    VastaaPoista