keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Bath Holic!!

Olen AINA rakastanut kylpemistä ja vettä enemmän kuin mitään muuta, lapsesta saakka olisin halunnut vain istua ammeessa ja nauttia vedestä. Sain n. 5-vuotiaana ensimmäisen kosketuksen ihaniin kylpykuuliin, jotka pukki toi joululahjaksi ja pääsin niitä heti testaamaan isäni luona olevassa istuttavan mallisessa posliinikylpyammeessa.

Mutta nyt ihka oman ja uuden kylpyammeen myötä sekosin (jälleen) täysin kylpykuulista, -poreista ja vaahdoista! ja apua, tuhlasin lähestulkoon 50e pelkkiin kylpytuotteisiin, mutta se oli sen arvoista, aah! me like! :)


Aroma Bath Foam Relax-kylpyvaahto Kicksistä 7,90e, sekä Bath fizzer-kylpyporeet 4,90€


Poreet olivat hieman pettymys, sillä tabletin poreiltua loppuun tuli ainostaan tuoksuvaa vettä. Mutta oli hauska kokeilla ja tuoksut olivat ihanan karkkisia. :)


Sitten Bohêmen Bath Treats- kylpypallot 3,95e ja  Pearls-kuulat 6,90e

Kuulissa väreinä ja tuoksuina:
1. satin blue = lily of the valley
2. dark violet = lily
3. bronze = musk
4. red = orchid
5. violet = passion fruit


Kylpypalloissa tuoksuna mansikkamaito ja vanilja, sekä ruusun terälehdet ovat ruusun tuoksua (toimivat samoin kuten pallot).


Sitten tuo 4 tuubia (1lila ja 3 kultaa) ovat Marquis Bath Pearl -kylpykuulia hintaa 4,90/ tuubi, lilan tuoksuna lily ja kultaisten white musk. Turkoosien Bath Pearls - kuulien hinta 6,90e ja tuoksuna coconut.


 Tässä kuulasatoa!


Ja tietenkin esillepanoon kuulille oma kori ja eikun kylpyammeen reunalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti