lauantai 8. tammikuuta 2011

Kulmakarvojen Värjäysoperaatio

Kulmien värjäys tuli enemmän kuin ajankohtaiseksi, koska viime värjäyksestä taitaa olla parikin kuukautta aikaa... Ennen värjäystä kannattaa varmistaa mahdolliset yliherkkyyden aineelle, sekä varmistaa ettei ihossa ole haavoja yms. Ja nyppiminen/siistiminen kannattaa mielestäni myös hoitaa ennen värjäystä, koska jos värjäät hirveät puskat, on väriä iholla isommalla alueella, kuin mitä lopputulokseen tulee.

Mutta tästä se lähtee, omat vaaleat kulmat, joihin sai olla sutimassa jos jonkin sortin kynää tai väriä.


Ihan ensin aloitetaan vaseliinista, sen voi levittää kulmien ympärille siveltimellä, topzilla tai ihan sormin. Itse suosin sormella laittoa, koska tunnet että saat sen kauttaaltaan jokapuolelle.


Mutta muista ei vaseliinia karvoihin!


 Kun olet levittänyt vaseliinin otetaan itse kulmavärit, eli alhalla ensin kipot ja levitinpuikko, Oxidant 3% on hapete/kehite joka saa väriaineen toimimaan, sekä pikkutuubit eli itse värit. Ylhäältä alkaen värit Brown (tumma ruskea), Black (musta), Natur Brown (vaalea ruskea), Blue Black (sinimusta). Samoja tuotteita käytetään siis ripsien värjäykseen. Tässä kuvassa keskimmäiset tuubit ovat uutta pakkausta, ja sivuilla olevat vanhempaa tuotantoa, eli tuubit vanhan näköisiä.. :D


Sitten itse värin sekoitus eli suositus 7 tippaa hapetetta ja n. 1cm väriä, tässä omiin kumiin käytin puolet ja puolet mustaa ja tummaa ruskeaa. Sitten sekoitetaan.


 Värin levitys kulmille.


Vaikutus aika 3-15min, riippuen kuinka intensiivisen lopputuloksen haluaa, itse pidän täyden ajan. Vaikutus ajan loputtua ota väri pois kostealla vanulapulla/paperilla tai huuhtele veden alla.


 Tässä lopputulos. Pelastus ei tarvitse meikatessa tehdä kulmille mitään, aikaa säästyy pari minuuttia kiireessä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti