perjantai 31. joulukuuta 2010

Sparklin' New Year!


Uuden vuoden kunniaksi täytyy olla hieman hohdetta! Itselle tuhersin tällaisen pinkki-violetti-sinisen meikin isoilla mustahopeairtoripsillä.
 

Tässä silmä auki


Tein vahingossa löydön alennusmyyntiostoksilla Seppälästä,
nimittäin löysin pölyluomivärejä,
jossa oli suht hyvä pigmentti ja ne maksoivat 1e/kpl.
Tuotteen nimi beautyUK väreinä:

valkoinen 4,
vaaleansininen 14,
vaaleanpunainen 16,
violetti 18.

Huulilla käytin Markwinssin LipGloss 1,
sekä huulenkeskiosassa tuota beautyUK:n valkoista pölyä.
Poskilla Pure Minerals Topaz Rose.

Tällä lähdetään viettämään uutta vuotta!
Palataan ensivuonna jälleen postausten parissa, nauttikaa illasta! :)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Who's that chick?

Rihannalla näkee lähestulkoon aina kiinnostavia meikkejä ja hiuksia,
nyt innostuin hänen Who´s that chick-videon keltapinkistä meikistä,
joten päätin alkaa sutimaan... 

Rihannan meikkiä videolta

Ja tässä meikki, jonka tein itselleni.

Tuotteet joita käytin:
Pohja: Joe Blasco Special lite olive 1
Puuteri: Kryolan Translucent
Poskipuna: Isadora Coral Blossom
Kulmat: MUS Eyeshadow Kakaw
Silmät: MUS Eyeshadow Kakaw, Vanilja, Black. Isadora Delirious yellow.
Rajaus: AC Liquid eyeliner black
Ripsiväri: Maxfactor Masterpiece
Huulet: AC Hydratind Lipstick Pink 017, kiilto AC High Shine Lip Gloss 01

tiistai 28. joulukuuta 2010

Pink Make-up Case

Esittelyssä pinkki kolmikerroksinen meikkipakki, johon mahtuu melkein vaikka ja mitä, itse ostin pakin Unkarista, mutta vastaavia pakkeja voi tilata mm. Sephoralta, tai eBaystä. Hinnat ja värit vaihtelevat paikoittain, mutta itse maksoin pakista n. 100e.


Kolmikerroksisessa pakissa on tietenkin avaimella toimivat lukot, sekä lentolaukkutyylisesti vetokahva ja rullat alla. Alin kerros on syvä ja ilman lokerikkoja, itse säilytän sielä hiustuotteet ja tarvikkeet, keskikerros on pieni ja matala, soveltuu vaikka pienille purkeille, puhdistustuotteille, irtoripsille, koristeille jne..


Pakin ylin kerros on vielä erikseen irroitettava erillinen kannettava meikkipakki, jossa on kantohihna mukana. Tässä erillisessä pakissa on myöskin kolmekerrosta, jossa on lopkerikoita, pakkiin siis voi laittaa mitä ikinä haluaakin. Itsellä luomivärejä, huulipunia, kiiltoja, kyniä, meikkivoiteita, paletteja jne.. :)


Kerrassaan toimiva kolmen kerroksen kokonaisuus! :)

lauantai 25. joulukuuta 2010

Olinhan minäkin kiltti..

Joulun pyhät ovat sujuneet isosilmäisesti! :D ylhäälllä kuvassa kuusi pikkusiskon suloista örrimörriä, ne ovat niin sydäntä hellyyttäviä karvamöhkelöitä, jotka pukki toi somassa paketista, jotka loppujen lopuksi minä olin valinnut.. ;) Mutta asiaan:
Joulupukki toi tullessaan tänävuonna kaikkea tarpeellista, kosmetiikkaa, koruja (kyllä nekin ovat TARPEELLISIA!), kokkaustarvikkeita, kellon, kynttilöitä, pehmoisia paketteja ja alennusmyyntejä varten (kuulemma) rahaa, jonka voin törsiä kaikkiin ihaniin kosmetiikka härpäkkeisiin ja ehkä vaatteisiinkin.. :)


Bodyshopin mansikan tuoksuinen kuorintasuihkugeeli, jasmiinin tuoksuinen suihkugeeli, käsivoidetta, kasvovettä, yövoiteen, sekä silmänympärys seerumin, jossa on "kaksiteho" toinen tummille silmänalusille ja toinen juonteita vastaan.


Dolce & Gabbanan kaulakoru, ihanat beigeruskeat helmikäsikorut, viisauden symboli kaulakorun, sekä pienenpieniä hopea korviksia.


Ja sitten mun pahoille tukkapäiville BADHAIR DAY -pipon! :)


Mimiäkin pukkimuisti tietysti paketeilla, koska onhan himppu ollut maailman kiltein pikku hauvvavauvvva! :)


Tässä tyytyväinen uusien lelujen omistaja, vaikkakin tuo pallo oli ensimmäisen 5 minuutin aikana jo tuhottu..
:)

perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulu on taas!

Oikein makoista joulua! Perinteiseen jouluuni kuuluu aamulla kuusen koristelua, aamusauna ja piirrettyjen katselua, sitten mummulaan nauttimaan jouluateriaa kaikkien äidin sisarusten ja omien serkusten kesken, sekä illalla perinteisesti pukki ja illan viettoa perheen kanssa.


Tässä ylhäällä kuvassa eilen illalla tehty piparitalo, sekä alla äidin tilaama upea pikkuenkeli kakku! Nyt vain jännitetään onko oltu kilttejä, vai EI niin kilttejä? :)


Sitten avataan myös viimeisen kerran joulukalenteri eli 24 luukku.

torstai 23. joulukuuta 2010

Jouluväriä!

Wipiii, huomenna onkin jouluaatto! Kauhea kiire koko ajan joulusiivojen ja ruuanlaiton ja kaiken hössötyksen kanssa, mutta hiukset täytyi saada myöskin joulukuntoon. :)

Lähtötilanne mun hiuksilla oli se että en ollut värjännyt noin 6 viikkoon hiuksia, niistä löytyi 3 väriä, alla ja tyvessä tummaa, päällä yksi väri jossa vaaleat raidat, sekä tietty oma tyvi alkoi jo paistaa.. :/ Hermothan tuossa seka sopassa alkoi mennä, ja pitkästä aikaa halusin suht kirkkaan yksivärisen tukkaloisen! Joten päädyin Kaduksen Fervidol- kestosävyyn, mikä on siis tuhdimpi kuin normaali sävyte, mutta ei niin kestävä kuin kestoväri. Tässä lähtö:


Väri päässä n. 30min.


Tässä näette lähtötilanteen ja lopputuloksen, alku oli kamala värikirjo, mutta lopuksi tasainen (tyvestä kuitenkin tymmempi koska oli jo valmiiksi) kaunis mahonkinen punainen, kiiltävä ja terveen näköinen.


Lopuksi vielä leikkasimme latvoista n. 10cm pois, koska kuiva hamppu latva sörrötti joka suuntaan, eikä ainakaan parantanut ulkonäköä. :D Outohan se oli kun tuntui ettei ne olleet enää yhtä pitkät, mutta parempi terve lyhyt, kuin korppu pitkä! Nyt voi huomenna ottaa vastaan joulua uusilla hiuksilla! :)


Joulukalenterin 23 luukku vielä lopuksi.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Acqua Di Parma

 ADP on uskomattoman hienostuneen voimakas tuoksu niin miehille kuin naisille, itse haalin tuotetta muutamankin eri vahvuudella, aluksi tuote tuntui kamalan ällöttävän voimakkaalta, mutta kun annat tuoksun olla ja se "tekeytyy" valmiiksi, se on yksi suosikeistani koska tämä tuote sarja on ainut mikä aito ja kaikki tuoksut tehdään alusta loppuun käsin, ei tehtaissa! Tuoksuille löytyy myös vartalotuotteet.

Tässä mainosteksti: "Acqua Di Parma aloitettiin 1916 pienessä Parmalaisessa tehtaassa, Italiassa. Ensimmäinen tuoksu joka luotiin oli nimeltään Colonia ja sitä käytettiin miesten nenäliinojen hajustamiseen. Coloniasta tuli italialaisen chican symbooli amerikkalaisten ja eurooppalaisten julkkisten keskellä ennen sotaa, noin 1930 ja myös sodan jälkeen, 1950-luvulla. Sitä käyttivät ja rakastivat suuret tähdet kuten Cary Grant, David Niven, Ava Gardner, Eva Turner ja Audrey Hepburn. Tuoksu on raikas sitrustuoksu kukkaismaisilla vivahteilla sen sydämessä ja itämaisilla tuoksuilla sen pohjassa."

22 luukku joulukalenterista.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Graffiti Nails By Isadora

Se paljon puhuttu graffiti nails- päällyslakka kynsille, en aluksi ajatellut kirjouittavani tästä tuotteesta, koska jo monet bloggaajat ovat kertoneet tästä tuotteesta, mutta siitä huolimatta nyt kirjoitan koska tämä on ihana, veikeä tuote, ja ennenkaikkea helppo! Jokainen osaa laittaa graffiti top coatin kynsiin, koska se laitetaan ihan samoin kun normaalikin kynsilakka! :) Lopputuloksena halkeillut mosaikki kuvio, joka kynteen tulee uusi upea erilainen halkeilu, joten jokainen kynsi on uniikki! Värejä on musta, vaaleanpunainen, keltainen, tummavihreä, valkoinen ja sininen.

Tuote toimii näin: ensin laitat minkätahansa kynsilakan kynsiin, itse valitsin tällaisen kirkuvan pinkin.


Seuraavaksi valitset jonkun graffiti nails lakoista, itsellä käytössä tässä musta. Levitä tasaisesti kynnen päälle, mutta tee mahdollisimman vähillä vedoilla, muuten aluslakka saattaa lähteä mukana.


Ja tässä lopputuloksena pinkillä pohjalla mustat mosaikki kuviot. Veikeät ja pirtsakat kynnet, hulluttele ja koita uusia, erilaisia väriyhdistelmiä mielesi mukaan!



Ja joulukalenterin 21 luukku tulee tässä.

maanantai 20. joulukuuta 2010

Lemppareita

 Tässä muutamia lempituotteitani, tässä niistä ensimmäinen nimittäin mufen 12 flash color - rasvaväri paletti, jolla saa tehtyä niin erilaisia maskeerauksia, niin kuin kaunismeikkiinkin ihania sävyjä esim. huulimeikkiin, siis monikäyttöinen tuote jossa 12 nappia: kulta, hopea, koralli, valkoinen, vaaleansininen, punainen, pinkki, sininen, keltainen, vihreä, ruskea ja musta.


Sitten Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion, eli luomivärin pohjustus tuote jonka antiosta luomiväri pysyy tasaisena ja hyvänä koko päivän! Tautisen huippu tuote, väreinä tämä "läpinäkyvä" sekä ihonsävyinen.


 Guerlainin huulien pohjustus tuote, joka tekee huulipunista ja kiilloista pitkäkestoisemman, sekä tasoittaa huulen juonteet.


Guerlainin Precious light - valokynä, voit käyttää joko korostamaan kasvojen eri alueita tai vastaavasti vaikka peittämään tummia silmienalusia tai nenänpieliä, ihanan kevyt koostumus mutta tehokas!


 Niin ja sitten joulukalenterin luukkujakin pitäisi avata:

torstai 16. joulukuuta 2010

Kameran takaa!

 Heipsulat! Tänään ajattelin että lisään lähinnä kuvasatoa työkaaoksen keskeltä:


 Pukkaria ja bodyä


 Meikkipeiliä ja vehkeitä


 Mallien meikkausta ja kuvausta




Pakkia ja meikkejä sen uumenista


 Sekä pieni loppukevennys.. Arvaa kuka?

Niin ja tietty joulukalenterin 16 luukku.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Fruityyy!

Dikson & co:n Fruit shampoot ja hoitoaineet ovat räjäyttäneet tajuntani, ne ovat aivan älyttömän ihanan tuoksuisia ja ennenkaikkea hoitavia sähköisille hiuksille. D&C:n Fruit sarjasta löytyy kolme erilaista shampoota ja saman verran hoitoja, kaikki poispestäviä. Ensimmäisenä pinkeissä pakkauksissa värinsuoja tuotteet vadelmantuoksuisena, toisena kosteuttavat tuotteet keltaisissa pakkauksissa ananaksen tuoksuisena ja vielä sinisissä pakkauksissa volyymia antavat tuotteet mustikan tuoksuisena! Nyt siis nauttimaan fruityhiuksista! ..niin ja tuotteet löytyvät hyvinvarustetuista parturi-kampaamoista.


Sitten lopuksi avataan vielä joulukalenterin luukkuja 3 kappaletta:

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

BeautySHOTS!


Heipsula! Nyt onkin mennyt muutamia päiviä kun en ole ehtinyt päivitellä blogiaa.. :/ Oli tarkoitus kirjoittaa teille tuotteista hieman postausta, mutta sainkin nämä muutama viikko sitten tehdyn kuvauksen kuvat, ja olen superhappy! Huippukuvaajana jälleen toimi: Jere Kantonen ja mallina upea Gonca.


Sen pitemmittä puheitta vielä joulukalenterin kolme luukkua avataan eli:


torstai 9. joulukuuta 2010

Airbrush, my love.

Eilen innostuin hieman sotkemaan värien kanssa ja sain kuin sainkin miehukseni suostumaan maalattavaksi, ja vielä mihin kellon aikaan, puoli 12? :D mutta huippua kun tuli inspis ja pääsi heti sotkemaan! Halusin esitellä teille yhden rakkaista vauvvoistani, nimittäin Airbrushin, eli kynäruiskun. Kynäruisku on pieni, ilmanpaineella toimiva ruisku, jolla voidaan suihkuttaa musteita, värejä tai hienojakoista maalia ja sillä voi tehdä ihan vartalomaalauksista autonmaalauksiin saakka kaikkea kivaa. Itsellä on ihan vartalomaalauksiin tarkoitettu Kryolanin Airbrush Vega 2000, ja kompressori.


Tässä ihan alkuun, itse ruiskuosa, kaikki tarvittava, vaihtoneulat ja varaosat.


Sitten kompressori yhdistettynä ruiskuun.


 Tässä maalien ohennin, mustaa väriä ja värien poistajaa.


 Tässä kourallinen värejä, niitä saatavina erikokoisina, tarpeen mukaan.


 Ensin pohjan maalausta lihaksineen.


Ja valmis kokeilu.. tehtiin ainoastaan vatsan alueelle, että sain harjoutusta.. Päällä olevat kuviot on maalattu käsin Kryolanin Suprilla. :)


..ja joulukalenterin 9 luukku tulee tässä.