torstai 23. joulukuuta 2010

Jouluväriä!

Wipiii, huomenna onkin jouluaatto! Kauhea kiire koko ajan joulusiivojen ja ruuanlaiton ja kaiken hössötyksen kanssa, mutta hiukset täytyi saada myöskin joulukuntoon. :)

Lähtötilanne mun hiuksilla oli se että en ollut värjännyt noin 6 viikkoon hiuksia, niistä löytyi 3 väriä, alla ja tyvessä tummaa, päällä yksi väri jossa vaaleat raidat, sekä tietty oma tyvi alkoi jo paistaa.. :/ Hermothan tuossa seka sopassa alkoi mennä, ja pitkästä aikaa halusin suht kirkkaan yksivärisen tukkaloisen! Joten päädyin Kaduksen Fervidol- kestosävyyn, mikä on siis tuhdimpi kuin normaali sävyte, mutta ei niin kestävä kuin kestoväri. Tässä lähtö:


Väri päässä n. 30min.


Tässä näette lähtötilanteen ja lopputuloksen, alku oli kamala värikirjo, mutta lopuksi tasainen (tyvestä kuitenkin tymmempi koska oli jo valmiiksi) kaunis mahonkinen punainen, kiiltävä ja terveen näköinen.


Lopuksi vielä leikkasimme latvoista n. 10cm pois, koska kuiva hamppu latva sörrötti joka suuntaan, eikä ainakaan parantanut ulkonäköä. :D Outohan se oli kun tuntui ettei ne olleet enää yhtä pitkät, mutta parempi terve lyhyt, kuin korppu pitkä! Nyt voi huomenna ottaa vastaan joulua uusilla hiuksilla! :)


Joulukalenterin 23 luukku vielä lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti