tiistai 7. joulukuuta 2010

GHD = Good Hair Day!


Ghd-stylers on ehkä hiusten yksi parhaista ystävistä! Itselläni on GHD IV Styler Pink Limited Edition, mikä on tietysti vaaleanpunainen, niikuin tytöllä täytyykin. :) Muotoiluraudan mukana tuli kaunis säilytyspussi, mikä suojaa rautaa ja voit laittaa raudan kuumanakin pussiin, eikä se kuumene ulkoa. Lisäksi ghd harja ja kaksi linnun nokka-klipsiä helpottamaan osioiden tekoa, ja tälle kaikelle vielä lisäksi iso matkakassi. Sanomattakin on selvää, että kaikki tuotteethan ovat vaaleanpunaisia!

GHD-stylereita voi tilata: www.ghdhair.com/ tai ebaystä, sekä hyvinvarustetuista kampaamoista Suomesta.Sitten näette kuinka upea muotoilurauta toimii:

 Tässä aamuinen takkutukka pörröni, hiukseni ovat karkeat ja luonnonkiharat, sekä värjäyskertoja on useita, eli totaalisen itsepäiset kutrit!

Aluksi suoristetaan...


 Tässä valmis suoristus, tasainen ja kiiltävä hiuksenpinta


Seuraavaksi kiharrusta raudan kanssa


 Tässä taas valmis kihara!

 ...ja tässä vielä kokonaisuudessaan kiharrusta, pohjalle en ole käyttänyt mitään muotoilutuotteita, ainoastaan Swartzkopfin Flatlinerin, mikä suojaa hiuksia kuumuudelta. Lopuksi kyllä käytin pidon kannalta Tigin Masterpiece lakkaa, missä on kiiltosuihke mukana!

Lopuksi vielä joulukalenterin 7 luukku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti