torstai 2. joulukuuta 2010

Joululahjoja, meikkejä ja saippuaa..

Ajattelin tänävuonna kerrankin olla ajoissa joululahjojen suhteen, joten lähdin viettämään viikon ainutta vapaa päivää kaupungille. Joka vuosi olen hakenut viimeisiä lahjoja jopa vielä aatto aamuna?! Tänään sain KAIKKI, todellakin KAIKKI joululahjat ostettua! :) whiuuu! Se on kyllä hurjaa kuinka paljon niihin saa uppoamaan rahaa, voipi sanoa että tili tuli ja tili meni, mutta on niin monia muistettavia. Toisaalta tää on juurikin ihanaa aikaa kun saa suunnitella lahjojen ostoa ja tekoa ja saa edes pienellä muistamisella hyvän mielen toiselle.

Tuossa lahjojen osto humussa sorruin tietysti törsäämään hieman itsellekkin, mitäs muutakaan kuin kosmetiikkaa:


Kuvassa:
  • 3kpl MUS:n tuotteita, microshadow vanilla ja kakaw -luomivärit, sekä blush lush -poskipuna
  • The Bodyshopin Born Lippy Stawberry -huulirasva
  • Isadoran Cream Gloss Bon bon pink -kosteuttava huulipuna
  • Jalokivigallerian suolasaippua

Suolasaippuasta halusinkin kertoa että rakastan kyseistä saippuaa! Siinä on ideana ihon ravitseminen (sis. NaCl, Ca, Fe, K, Mg, Zn) ja kuorinta. En ole enään hetkeen käyttänytkään muita iholle tarkoitettuja kuorinta aineita, koska tämä kivisaippua on kätevän kokoinen ja helppokäyttöinen, eikä tarvi olla aina miljoonaa eri tuubia ja purkkia... ;D Kivisaippua käy kaikkialle iholle, ja lopputuloksena ihanan sileä iho!

Tässä vielä lopuksi pieni joululahja vinkki: MUS:in I do - tuoksu, joka on ihanan pehmeä ja vaniliainen, pakkauskin on super nätti ja tyttömäinen!Ps. Niin ja muistakaa TT:n joulukalenterin toinen luukku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti