keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Maskeerauksen SM-kilpailut 2014; Voitto tuli, vihdoin!

Hei, te kaikki ihanat lukijat! Siitä on nähtävästi vuoden verran kun olen viimeksi kirjoitellut tänne, ja nyt ajattelin kertoa teille, että viime syksynä 20.10.2014 voitin vihdoinkin Maskeerauksen Suomen Mestaruuden, oikeasti! Olin ikionnellen! Ihan ensimmäisenä isoin kiitos Teemulle mun upealle mallille, perheelle joka tukee mua aina sata lasissa, ja tietty teille kaikille ihanille jotka ootte olleet hengessä mukana!!

 Reilun viitisen vuotta sitten osallistuin ensimmäistä kertaa kyseisiin kilpailuihin, kylläkin oppilassarjassa, mutta silloin jo päätin että jokupäivä tahdon voiton ammattilaissarjasta, ja nyt oli mun vuoro! :) Aiheena oli teema Supersankarit - hyvät, rumat ja pahat. Pähkäilin moneen otteeseen että osallistunko koko kilpailuun, koska aihe ei ollut ehkä mun suosikkeja, mutta plussana kylläkin että aihealue antoi paljon mahdollisuuksia. Siksi päätinkin lähteä työstämän ihan omaa supersankaria. Mun supersankari oli ulkoavaruudesta ihmiskehon varastanut henki, joka tahtoi säilyttää maapallon tasapainon hyvän ja pahan välillä, ja kun tehtävä oli suoritettu hän "kuoriutuu" ulos ihmiskehosta ja pääsee eroon omasta peiteasustaan.Tässä teille kuvia työstä:
Ja hei infoluontoinen asia vielä; ajattelin hieman muokata blogia uuteen uskoon; tarkoituksena olisi tehdä tästä enemmän kotisivutyyppinen ratkaisu kuin blogi, sama osoite tulee pysymään toistaiseksi, mutta ulkoasua tulen lähiaikoina muuttamaan reippaasti! :) Menestyksekästä uutta vuotta 2015! Kiitos!

1 kommentti: