lauantai 18. tammikuuta 2014

Yhteistyö JT Beauty Outletin kanssa

Hei, tässä yhteistyöpostaus, jonka tein JT Beauty Outletin kanssa. Postista tupsahti pari viikkoa sitten paketti, joka sisälsi kolme erilaista huulituotetta ja ripset! 

Ripset ovat aitoa karvaa, ja nauha oli hyvin pehmeä käytössä, ripsien pituus itsessään oli hyvä, ei liian näyttävä, mikä sopi omaan käyttötarkoitukseen. Aion uusiokäyttää ripset ottamalla vanhan liimavanan pois.. :)

Ensimmäinen huulituotetta oli Max Factorin Vibrant curve effect huulikiilto sävyltään Trend setter, oranssi kiilto jossa kultaisia hilehippuja. Sanon suoraan etten normaalisti pidä hippuhuulikiilloista, koska ne tuntuvat ikäviltä huulissa, mutta tästä mä todella tykkään! Hiput ei tunnu huulilla ollenkaan, vaan koostumus on hyvinkin pehmeä! 

Toinen huulituote on Bourjois Parisin Smile enhancing gloss, jossa on kaksipäinen pakkaus, toisessa päästä kiilto, toisessa hampaiden kirkastuttaja. Musta tää oli mainio pakkausyhdistelmä! Kiilto on todella superkiiltävä ja hampaiden kirkastuttajasta ainakin hetkellisesti tulee kiiltävämmät, sekä antaa mentholisen hengityksen. 

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, mun oma suosikki näistä kolmesta Rimmelin Moisture Renew huulikiilto, joka sisältää a, c ja e-vitamiinit, sekä collageenia, sävyltään Comfortably nude, ihanan silkkinen koostumus, eikä ole tarvinnut käyttää huulirasvaa ollenkaan. Tämä tuote antaa pehmeät ja hoidetut huulet. :)

Käykäähän siis ihmeessä tutustumassa  JT Beauty Outletin valikoimaan TÄSTÄ! Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti