sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tammikuun Liv-box

Tammikuun liv-box on putkahtanut jo reilu viikko sitten mun postiluukusta, mutta nyt sain aikaiseksi tehdä siitä postausta. :)

Tämänkuun boxi piti sisällään Rimmelin kirkkaan pinkin huulipunan, jolle on taatusti käyttöä kesällä. Sitten Louis Widmerin silmänympärysvoide yöksi, itse totesin sen liian tuhdiksi, ja se jätti aamuksi sellaisen fiiliksen kuin olisi laittanut litran voidetta sekuntti sitten. :D Isadoran lakat on mun yksiä lemppareita hinta-laatu suhteeltaan ja tätä sävyä ei multa vielä löytynyt joten se on jees! Maroccanoilin hiusöljy 10ml matkakokona, kätevä pitää laukussa näin sähköisillä pakkaskeleillä, musta muuten ihan perustuote, kun samoja tuotteita löytyy tuolta kaapinpohjalta kymmeniä! Sekä viimeisenä Dermalogican seerumi yöksi, tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta on siis tarkoitettu ihon kiinteytymiseen, sekä sen uudistautumiseen...Ancient Ruby lakka oli musta huisin kiva punainen joka siftaa kullan ja oranssin sävyihin, mielessäni kävi vain jostain syystä sana magma/laava. :)

Ja tämä Rimmelin pinkki huulipuna (02) oli myös kiva ja keväinen/kesäinen puna! Tulee varmasti käyttöön kunhan aurinko alkaa näyttäytyä ja lumi alkaa sulamaan parempaa tahtia ja tarvitsee piristystä! :)


Mitäs muut liv-boxin tilanneet piditte tuotteista, tai muut millaisia käyttökokemuksia tuotteista? :)


Translate:
January liv-box has cropped over a week ago my letterbox, but now I managed to make it post to. :)

January boxset contained the Rimmel bright pink lipstick, which is guaranteed to use in the summer. Then Louis Widmer eye for the night, I said to myself too greasy, and it left the next morning feeling like a had put the cream-liter seconds ago. : D

Isadora lacquers my favorites is my one set of price-quality ratio, and this shade is not found me yet so it's cool! Maroccanoilin hair oil 10ml travel sizes, handy to keep in your bag, I think otherwise just the basic product, the same products can be found in the cabinet from that on the basis of decades! As well as the last Dermalogica serum for the night, this I have not yet had the time to try, but the skin is therefore intended to solidification, as well as the to renewal ...

Ancient Ruby was a black lacquer huisin nice red who siftaa gold and orange tones, my mind was just for some reason the word magma / lava. :)

And this Rimmel pink lipstick (02) and also had a nice spring / summer red! Will definitely use as long as the sun begins to show itself, and the snow starts to melt a better pace and in need of stimulation! :)

What other liv-box space you liked the product, or any other kind of user experiences of products? :)
1 kommentti:

  1. Tykkäsin kyllä, kävi vaan siinä mielessä vähän huono tuuri että sain huulipunan jonka jo omistin (no, sen voi antaa lahjaksi!) ja Dermalogicalta sain seerumin sijasta kuorinnan, joka multa myös jo löytyi ennestään. No, eiköhän sekin käytettyä tule :)

    VastaaPoista