sunnuntai 30. syyskuuta 2012

EF Studio Make-Up

 Beauty By Awanda ja My Make up Steps aloittivat yhteistyön ja viime perjantaina mun postilaatikosta putkahti kasa ihania EF Studion -meikkejä!




 Ensimmäisenä Glitter eyepencil duo, Sävyt - roxy/palladium, 20,00€ (1,38g) , jossa kaksi erisävyistä meikkikynää, sininen ja hopea, molemmissa pientä glitterihohdetta! Sininen on sitä paitsi oiva hitti tälle syksylle ja hopea odottaa joulua.. ;)


Toisena Concealer/Primer/Light Kolmio, jossa siis peitto, pohjustus ja valo, 38,00€ (3x1,3g). Hyvin levittyvä tuote, ei jää paakuille, ja tuoksuton.

Sitten kulmassa oleva pieni purkki on Eye Gloss, 22,00€ (0,8g) eli kosteuttava ja kiiltoa antava tuote luomelle, käy niin sinänsä tai luomivärin pohjustajana, joka tuo syvyyttä ja pysyvyyttä luomivärille.



Kaksi eri Pigment Powderia, jauhemaista vahvapigmenttistä luomiväriä. Sinisen sävyt Punk rock/Mohawk ja pinkit sävyt Raucous/Rogue, 30,00€/kpl (5,0g).


Tässä näette kaikista neljästä sävystä oikealla pigmentin ilman eye glossia, ja vasemmalla, eli tummemmat sävyt ovat eye glossin kanssa! Todella kevyt tuote, mutta vahva pigmentti, mikä on mun mieleen, ei tarvitse läträtä moneen kertaan ja eyeglossin kanssa oli hyvin pysyvä! :)


Sitten Glitterit, sävyt  Shimmerwind/Moonlight, hienojakoista, mutta näyttävää pigmenttiä! 30,00€ (5,0g).


Sitten Creme eyeliner, sävy Kuro (musta), 23,00€ (4,5g). Hyvin levittyvä, musta musta! :D Ensi vaikutelma hyvä, menee itselle testiin jokapäiväiseen käyttöön ja tutkitaan mitkä olosuhteet se kestää ja kuinka kauan! Sekä kaksipäinen sivellin jossa eyelinersivellin synteettisellä karvalla ja kulmasivellin aitokarvalla samassa "tikussa", vaikutti napakalta!


Viimeisenä Lip Color Palette L101, Sävyt Breathless, Bambi, Viva street love, The cure, Penny Lane. 45,00€ (5x1,2g). Näissäkin todella hyvin pigmenttiä ja sävyt oli kivoja, "jokaiselle vähän jotain, niin vaaleaa kuin tummempaakin ja näitä voi vielä mixata keskenäänkin! :)


Tässä näette pigmenin huulipunissa ja viimeisenä vielä eyelinerikin. :)



Ensivaikutelma oli todella positiivinen, nyt vain testailemaan näitä enemmän ja saatte muutaman eri lookinkin näistä mahdollisesti tulevalla viikolla! :) EF Studio kosmetiikkaa voi ostaa TÄÄLTÄ! 

Translate: 
I started my collaboration with Beauty By Awanda. I got a new ef studio makeup test, and I like them a lot!

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kampaukset -kirja


Piia Kiikerin ja Marika Laakson kirjoittama Kampaukset kirja tupsahti postista jokunen aika sitten mulle luettavaksi. Tää kirja on yksi mun silmiin yksi parhaista kampaus"vinkki/niksi"-kirjoista! Kirjassa kerrotaan kaikki tarvittava kampauksiin liittyvä, ihan osituksista, muoto-oppiin, erilaisista välineistä, painopisteistä, tekniikoista, koristeista jne jne.. Hintaa kirjalla on reilu 40e.

Tässä kuvaus kirjasta:
Kampausten tekeminen vaatii pitkäjänteistä opiskelua ja harjoittelua, mutta ennen kaikkea innostusta ja mielikuvitusta. Kampaukset -kirjassa esitellään havainnollisesti piirros ja valokuvien sekä tekstin avulla, kuinka tehdään niin upea juhlakampaus kuin klassinen lainekampauskin. Visuaalisesti näyttävä kirja auttaa lukijaa askel askelelta oppimaan uutta, yhdistelemään vanhaa ja tekemään niiden avulla näyttäviä kampauksia.Kirjassa tarkastellaan perusteellisesti sitä, kuinka erilaiset tekijät vaikuttavat kampauskokonaisuuksien onnistumisiin. Täytyy tunnistaa sekä henkilön tyyli että hänen kasvojensa muoto, jotta hänelle voidaan tehdä onnistunut kampaus. Myös tilaisuus ja vaatetus asettavat tehtävälle kampaukselle erilaisia rajoja.Kirjassa käydään läpi kampausten tekemiseen liittyviä perusasioita. Siinä tarkastellaan sitä, kuinka eri aspektit kuten muoto, pinta, suunta ja väri vaikuttavat kampaukseen. Kirjassa esitellään erilaisia uusia kampaustekniikoita, mutta käydään läpi myös hyväksi havaittuja vanhoja tekniikoita. Muodikkaita kampauskokonaisuuksia voidaan tehdä myös yhdistelemällä vanhoja, tuttuja perustekniikoita. Näyttävillä valokuvasarjoilla ja piirroskuvilla sekä selkeillä ohjeilla kirjassa esitellään vaihe vaiheelta, kuinka erilaisia näyttäviä kampauskokonaisuuksia toteutetaan.







Translate:
Piia Kiikeris and Jaana Laaksos new book Hairstyles, stopped by our mail some time ago for me to read. A book is one of my eyes one of the best hairstyles "tip / trick" books! The book tells everything you need related to your hairstyle, theory of forms, various instruments, priorities, techniques, decoration, etc, etc.. The price of the book has a fair 40e.

perjantai 21. syyskuuta 2012

GHD - mania

Melkein jo "rautajumalaksi" muodostunut GHD on täällä taas! Mulla oli mahdollisuus päästä katselemaan uuden uutukaisia GHD vauvvoja, ja niiden muotoilutuotesarjaa, sekä myös testaamaan.. :) Mukaan päivän päätteeksi lähti perus GHD Gold Styler, sekä Mini Styler, joten nyt mun GHD- perhe vain kasvaa! :) Tässä alla kuvia esittelystä:








 
My new babies. <3








Translate:
I had a chance to look at the brand new GHD irons, and design product lines, as well as to test them .. :) According to the end of the day went to the basic GHD Gold Styler and Mini Styler, so now my GHD-family is growing! :) Here are pictures throughout the education.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kaamea kynsipäivä

Moips, mun kolme viimestä viikkoa on kulunut body painting harkoissa, ja kyllä kynnet kärsii aivan jäätävästi! Kynsien alle, kynsinauhoihin ja ylipäätäänkin mun kuiviin sormiin jää väriä kiinni rutkasti! Oli pakko lyhentää omia kynsiä reilusti ja laittaa jokin peittävä lakka päälle.

Jo 2 kerroksella sain alla olevan lopputuloksen, London Nails Inc. -sävy Porchester square toimi tähän kuin nenä päähän! :D

Nyt on siistit kynnet ja eikun taas illalla maalaamaan! :D Mukavaa viikon alkua!

Translate: Hi, my three weeks have passed since our last body painting exercises, and yes, the nails will suffer quite icily! Under the nails, cuticles and my dry fingers will catch lots of color! I had to shorten my nails alot and put a covering lacquer. This laquer is by Longon Nails Inc. - shade Porchester square, and it covers very well! What do you think the result? :)

torstai 13. syyskuuta 2012

Väsynyt maskeeraaja?

Mun viime ja tämä viikko on mennyt asioita hoitaen ja töitä tehden, eli kiirettä on riittänyt! Mun viikot on ollut pitkälti opetusta ja kisoihin harjottelua! Joka päivä on ollut hirveesti joka puolelle juoksemista, kolmen työpaikan väliä, illat menee harjotellessa kisaan, ja siinä välissä täytyy juosta ympäri Tamperetta hankkien kaikkea kisa ja kuvausrekvisiittaa.. ÄÄÄÄ!!! Käväisin vielä alkuviikosta Helsingissä työhaastattelussa mikäli poikis vähän lisäduunia, muhahhaahhaaa! ;)



Irtopalojen teko meni "todella mallikkaasti", kun väsyaste oli yli 100%! Mutta tulipa tehtyä.. :)


Mömmöt hautumassa. :D


Viimeinen kuva kertoo jo enemmän kuin tuhat sanaa, mukavaa kiireetöntä viikonloppua mulle!


...ja myös vähän teille! ;)


 Translate: My last two weeks have passed since school, teaching hours and in the evenings I've been practicing for competitions. Between all of this I went to a job interview, and I got props from the descriptions and competitions.

The last picture says a thousand words, a nice leisurely weekend for me! ...and also a bit of you! ;)

torstai 6. syyskuuta 2012

Miltäs te näytitte ilman meikkiä?

Minä aamulla ilman meikkiä, valitettavasti jouduin meikkaamaan, koska menin opettamaan meikkikouluun, eikä se oikein sovi että opettaja joka opettaa meikkausta on ilman meikkiä...

Vietetään yhdessä päivä luonnonkauniina ympäristöystävällisen kosmetiikan puolesta!
Meikitön päivä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisemmän kosmetiikan puolesta. Tapahtuman avulla halutaan kiinnittää, minkälainen merkitys kulutusvalinnoilla on ympäristön hyvinvointiin. Kampanjan kasvoina toimii Huippumalli haussa -ohjelmastakin tuttu kauneusalan ammattilainen Anne Kukkohovi.
Meikittömän päivän aikana pieni teko muuttuu Suomen erottuvimmaksi yhteiseksi ympäristöteoksi, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomio aidosti ympäristöystävälliseen kosmetiikkaan ja vaikuttaa sen määrän lisääntymiseen.

Vuonna 2011 Meikitön päivä -tapahtumaan osallistui lähes 40 000 suomalaista. Lisätietoa kampanjasta: www.joutsenmerkki.fi

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ei niinkään kosmetiikka KIRPPIS.

Sain innostuksen katottua kaikki vanhat vaatteet kirppistä varten ja mukaan mahtuu myös pari laukkua ja korua. Nyt pääsettekin tarjoamaan alla olevista tuotteista, eniten tarjoavalle lähtee paketti postiin! Liitä tarjouksen mukaan sähköpostiosoitteesi, niin minä otan yhteyttä siihen kuka tarjoaa tuotteista eniten. Korotus kaikissa 1e. Hintoihin sisältyy postikulut, maksu tilisiirtona, postitus vain suomeen, maksu kolmen päivän sisällä! Postitan tuotteet maksun näkyessä tililläni. :) Huuto aikaa on ke 5.9 klo 18.00 saakka.

1. Ekana LV (ei siis aito) suuri laukku, käyttämätön, mukana yliolan hihna ja pakkauspussi. Lähtöhinta 50e.


2. Guess Tamara Clutch, käytetty, aito, lähtöhinta 25e.


3. Hugo Bossin aito musta nahkalompakko, pienikokoinen, hyvä kolikko/korttilompakko, käyttämätön. Lähtöhinta 25e.


 4. CC - Chanel (ei aito) lompakko, käytetty, hyvin korttitilaa. Lähtöhinta 8e.


 5. Friis & Co kaulakoruriipus, aito, ilman ketjua, käytetty, hieman tummunut, lähtöhinta 8e.


 6. Guess aito hopeoitu kaulakoru, käytetty ja osittain tummunut, lähtöhinta 15e.


7. CC - chanel kultainen kaulakoru (rihkamaa), ei aito, vähän käytetty. Lähtöhinta 10e.


8. CC- chanel suuri, massiivinen, painava, (ei aito), kaulakoru, käytetty, vähän tummunut. Lähtöhinta 10e.

Sitten vain huutelemaan! :)

Loput tuotteista pääsevät sitten ensi viikonloppuna kirppikselle!
pst. tuotteet 1, 4, 7 ja 8 ei saa suomesta...