sunnuntai 30. syyskuuta 2012

EF Studio Make-Up

 Beauty By Awanda ja My Make up Steps aloittivat yhteistyön ja viime perjantaina mun postilaatikosta putkahti kasa ihania EF Studion -meikkejä!
 Ensimmäisenä Glitter eyepencil duo, Sävyt - roxy/palladium, 20,00€ (1,38g) , jossa kaksi erisävyistä meikkikynää, sininen ja hopea, molemmissa pientä glitterihohdetta! Sininen on sitä paitsi oiva hitti tälle syksylle ja hopea odottaa joulua.. ;)


Toisena Concealer/Primer/Light Kolmio, jossa siis peitto, pohjustus ja valo, 38,00€ (3x1,3g). Hyvin levittyvä tuote, ei jää paakuille, ja tuoksuton.

Sitten kulmassa oleva pieni purkki on Eye Gloss, 22,00€ (0,8g) eli kosteuttava ja kiiltoa antava tuote luomelle, käy niin sinänsä tai luomivärin pohjustajana, joka tuo syvyyttä ja pysyvyyttä luomivärille.Kaksi eri Pigment Powderia, jauhemaista vahvapigmenttistä luomiväriä. Sinisen sävyt Punk rock/Mohawk ja pinkit sävyt Raucous/Rogue, 30,00€/kpl (5,0g).


Tässä näette kaikista neljästä sävystä oikealla pigmentin ilman eye glossia, ja vasemmalla, eli tummemmat sävyt ovat eye glossin kanssa! Todella kevyt tuote, mutta vahva pigmentti, mikä on mun mieleen, ei tarvitse läträtä moneen kertaan ja eyeglossin kanssa oli hyvin pysyvä! :)


Sitten Glitterit, sävyt  Shimmerwind/Moonlight, hienojakoista, mutta näyttävää pigmenttiä! 30,00€ (5,0g).


Sitten Creme eyeliner, sävy Kuro (musta), 23,00€ (4,5g). Hyvin levittyvä, musta musta! :D Ensi vaikutelma hyvä, menee itselle testiin jokapäiväiseen käyttöön ja tutkitaan mitkä olosuhteet se kestää ja kuinka kauan! Sekä kaksipäinen sivellin jossa eyelinersivellin synteettisellä karvalla ja kulmasivellin aitokarvalla samassa "tikussa", vaikutti napakalta!


Viimeisenä Lip Color Palette L101, Sävyt Breathless, Bambi, Viva street love, The cure, Penny Lane. 45,00€ (5x1,2g). Näissäkin todella hyvin pigmenttiä ja sävyt oli kivoja, "jokaiselle vähän jotain, niin vaaleaa kuin tummempaakin ja näitä voi vielä mixata keskenäänkin! :)


Tässä näette pigmenin huulipunissa ja viimeisenä vielä eyelinerikin. :)Ensivaikutelma oli todella positiivinen, nyt vain testailemaan näitä enemmän ja saatte muutaman eri lookinkin näistä mahdollisesti tulevalla viikolla! :) EF Studio kosmetiikkaa voi ostaa TÄÄLTÄ! 

Translate: 
I started my collaboration with Beauty By Awanda. I got a new ef studio makeup test, and I like them a lot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti