torstai 6. syyskuuta 2012

Miltäs te näytitte ilman meikkiä?

Minä aamulla ilman meikkiä, valitettavasti jouduin meikkaamaan, koska menin opettamaan meikkikouluun, eikä se oikein sovi että opettaja joka opettaa meikkausta on ilman meikkiä...

Vietetään yhdessä päivä luonnonkauniina ympäristöystävällisen kosmetiikan puolesta!
Meikitön päivä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisemmän kosmetiikan puolesta. Tapahtuman avulla halutaan kiinnittää, minkälainen merkitys kulutusvalinnoilla on ympäristön hyvinvointiin. Kampanjan kasvoina toimii Huippumalli haussa -ohjelmastakin tuttu kauneusalan ammattilainen Anne Kukkohovi.
Meikittömän päivän aikana pieni teko muuttuu Suomen erottuvimmaksi yhteiseksi ympäristöteoksi, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomio aidosti ympäristöystävälliseen kosmetiikkaan ja vaikuttaa sen määrän lisääntymiseen.

Vuonna 2011 Meikitön päivä -tapahtumaan osallistui lähes 40 000 suomalaista. Lisätietoa kampanjasta: www.joutsenmerkki.fi

3 kommenttia:

  1. Musta se on ihan kiva, että herätellään ihmisiä luontoystävällisempien valintojen suhteen, mutta varsinaisesti en näe kovinkaan suurta hyötyä siinä, että pieni osa ihmisiä on meikkaamatta yhtenä päivänä vuodesta. Veikkaan, että aika moni normaali ihminen on meikkaamatta useampina päivinä kuin vain yhtenä eikä tarvitse mitään kampanjaa sen tekemiseen ja toisaalta ne, jotka eivät koe voivansa elää ilman meikkiä, eivät jätä meikkaamatta vaikka olisi mikä kampanja meneillään. Monitahoinen juttu. Mutta näytät hyvältä joka tapauksessa ;)

    VastaaPoista
  2. kiitos kaunis. :) Musta on myös hauska ja hyväkin asia juuri tuoda ihmisille ajatusta, että voi olla yhtä hyvän näköinen ja kantaa itsensä itsevarmasti ilman ulkoista kaunistusta, toki kuulostaa kliseiseltä, mutta sisäinen kauneus saa ihmisen ulkoisen kauneuden parhaiten esiin! Tällaisia herätyksiä enemmän! :)

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti. Erityisesti joillakin nuorilla tuntuu olevan oudon riippuvainen suhde meikkeihin. Mutta minusta se on vain yleinen harhaluulo, että kaikki naiset meikkaisivat vain huonon itsetunnon takia. Sinulla varmaan on enemmän kokemuksia tuosta jälkimmäisestä alasi vuoksi.

    VastaaPoista