tiistai 7. elokuuta 2012

Uusi Tuoksu?

Uusi tuoksu, on asia joka on mulle TODELLA haastava, mulla on kaksi kestosuosikkia: Guccin Envy me, jota olen käyttänyt jo ehkä 06 vuodesta saakka, sekä uudempi tuttavuus, jonka löysin viimevuoden keväällä; Juicy Couturelta Viva la juicy. (Sekä kolmas Make up storen I DO- Eu de parfum, mutta sitä ei saa enää mistään, kun sen tuotanto on lopetettu jo pari vuotta sitten, joten hihkaiskaa mikäli jollakin on sellainen, eikä ole käyttöä, ostan pois! :) Kuva alla! )

Aina kun lähden ostamaan uutta tuoksua, tulen kiltisti kotiin tyhjin käsin tai ostan näitä kahta aina uudestaan ja uudestaan.  Joten kysynkin että onko teillä hyviä tuoksuja, merkkejä, saman tyyppisiä kuin nämä kaksi, jotka olisi kokeilun arvoisia? Mun nenä on sen verta herkkä joten en tahdo mitään älyttömän vahvaa, mutta silti että tuoksuu joltakin! :) Eikä mitään kevyitä-vessan-raikastin-sitruuna-litkuja! :D Niitä mä en siedä!
 

Viva La Juicy - Eau de parfum (Edp) Spray

Viva La Juicy Juicy Couturelta lanseerattiin 2008 ja sen sunnittelivat parfymeristit Pam Skaist Levy ja Gela Nash Taylor. Se on kiehtova tuoksu täynnä helmeileviä hedelmätuoksuja ja valkoisten kukkien suloista kosketusta. Siinä yhdistyy mandariini, villit marjat, kaprifoli, amber, karamelli, vanilja ja maukas praliini!

Ensituoksu: Villit marjat, mandariini
Sydäntuoksu: kaprifoli, gardenia, jasmiini
Pohjatuoksu: Amber, karamelli, vanilja, santelipuu ja praliiniEnvy Me - Eau de toilette (Edt) Spray

Guccin Envy Me tuli markkinoille 2005. Pehmeä ja hedelmäinen kukkaistuoksu. Lämmin ja viettelevä, sisältää mm. jasmiinia ja ananasta.

Ensituoksu: vaaleanpunainen pioni, jasmiini ja rosépippuri
Sydäntuoksu: litsi, granaattiomena, ananas ja vaaleanpunainen myski
Pohjatuoksu: myski, tiikki ja santelipuu


Translation: I'm looking for a new fragrance, but I don't know what I want. I've been using Juicy Couture and Gucci previously. Now I want someone else's floral bouquet, what do you recommend? What is worth a try?

3 kommenttia:

 1. Kokeile ihmeessä Lancômen Trésor In Love -tuoksua. Kevyt ja mukava ruusutuoksu, johon itse tunnen suurta (joskin nykyisellään hieman hiipuvaa) rakkautta. Tuoksuu, mutta ei liikaa!

  VastaaPoista
 2. kiitos vinkistä, jossain kohtaa kävin sitä kyllä nuuskimassa, mutten silloin lämmennyt, täytyypä käydä koittamassa uudestaan, mikäli mieli ois vaihtunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä iholle sitä, pullossa voi olla vähän tylsä. Omalla ihollani tuoksu on heti kiinnostavampi ja olen saanut kavereiltakin kehuja, ja ovat ihmetelleet että voiko se olla sama tuoksu :)

   Poista