sunnuntai 5. elokuuta 2012

Macadamia - Natural Oil

Hei, Cosmetique Salon on uusi yhteistyö kumppanini, ja he lähettivät minulle tällaiset Macadamia - Natural Oil hiustenhoitosetin! Tuoteperhe sopii kaikille hiustyypeille, sisältää argan-siemenöljyä, omega 7 rasvahappoja, vähentää kuivumisaikaa jopa 50%, antaa Uv-suojan, pH-taso 6,5 ja alkoholiton tuote. Ei ole testattu eläimillä! Ympäristöystävällinen tuoteperhe! Macadamia öljy ja Argan siemenöljy toimivat yhdessä antaen hiuksillesi kosteutta ja ravintoa syvälle karvatuppeen, kosteuttaa myös ihon, joka vähentää hilseilyä.

Pakkaus sisältää:
  • Rejuvenating Shampoo 60ml
  • Moisturizing Rinse 60ml
  • Nourishing Leave-In Cream 60ml
  • Deep Repair Masque 30ml
  • Healing Oil Treatment 30ml
  • Oil Infused Comb

Rejuvenating shampoo, Ei sisällä parabeeneja, ja on sulffaatti vapaa. Värinsäilyttäjä, kaikille hiustyypeille, korjaa vaurioituneet, kuivat hiukset.
Moisturizing Rinse, Hoitoaine, joka soveltuu jokapäiväiseen käyttöön, kosteuttaa ja suojaa hiuksia, jättäen ne pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi.

Nourishing Leave-in Cream, jätettävä hoitoaine, sisältää ravitsevaa öljyä, joka tekee silkkisen pehmeäksi hiukset, antaa kiiltoa ja suojaa auringolta!

Healing oil treatment, "latvan silkkitipat", täydellinen tuote pitkähiuksisen, käsitellyn ja vaurioituneen hiuksen kanssa! Se rakennepaikkaa vaurioitunutta hiusta, palauttaa luontaisen öljytasapainon, antaen kiiltoa ja helposti kammattavuutta, tekee pehmeän lopputuloksen!

Deep repair mask- syväkosteuttava naamio, yhdistelmä macadamia- teepuu- ja arganöljyä, joka myös rakennepaikkaa ja jälleenrakentaa hiuksen omaa pintaa, syväkosteuttaa, antaa hiukselle elastisuutta ja kiiltoa pitkäaikaisvaikutuksella.

Tässä vielä inci-listaa...

Kampaa on hyvä käyttää levittäessä naamiota, kampaa naamionlevityksen jälkeen hiuksesi kampalla, näin varmistat että tuote levittyy jokapaikkaan.

Tässä vielä koko tuoteperhe! :) Tuotteet voit siis tilata TÄÄLÄ, sekä paljon muutakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti