maanantai 23. heinäkuuta 2012

Vaapapäivää Keskisellä

 Käytiin Tuurissa Keskisellä viime perjantaina kun mulla oli vapaapäivä, en muista edes koska sielä oisin käynyt, joten oli aika korjata tilanne. :) Sanotaanko että oli hieman "turha" reisu, mutta tulipa tehtyä! Mukaan tarttui kaikkea pikkusälää alesta: Goldwellin Hair laquer, super hold 600ml, hintaa 7,90!, Doven summerglow 4,90, Four reasonsin matkakoot hiuspuuterista Hair powder ja lakasta Shaper, molemmat kokoa 100ml ja hintaa 3,00/kpl, sitten Rimmelin Vinyl Gloss, sävy Pin Up 190 hintaan 3,90 ihana karkkinen pinkki itselle käyttöön, sekä Essien 73 Cute as a button- kynsilakka hintaan 12,00, sekä Maybellinen Fit me! 110- sävyinen meikkivoide. Tämä viimeisimmän tuotteen otin ihan heräte ostona halvan hinnan (7,90) vuoksi, ja halusin het päästä testaamaan, koska sitä on mainostettu paljon!


 Essie - 73, Cute as a button

 Vinyl Gloss - 190, Pin Up

 Maybelline Fit me! - 110

 Tässä meikkivoiteesta ja huulikiillosta sävyt! Ensivaikutelma meikkivoiteesta olikin pettymys, koostumut oli kyllä pehmeä ja miellyttävä, mutta peittokyky ei ollut musta kovinkaan kummoinen, vaan sitä täytyy laittaa useampi kerros, mikä taas voi alkaa hilseillä. Sopinee hyväihoiselle, mutta mun couperosa iho ei kyllä tällä peity! Huulikiilto taas oli ihana, siitä tuli sopivan paljon pigmenttiä ja kesti huulilla aika hyvin, ja sävy oli musta superi!

Sitten tehtiin Jiin kanssa vielä pieni heräte ostos tulevaa matkaa varten, Samsungin pokkari, tosi pieni ja kätevä, ettei tarvitse raahata järkkäriä mukana! Hintaa oli vain 59,90, oikea hinta 125,00.

Ja pitää vielä laittaa kuva mun ihanista tyttökynskistä, jotka hain edellisviikolla! Subagirly!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Jään stalkkailemaan!


    Mä olen harkinnut tuota fit me:n hankkimista pakkiin, mutta toisaalta se ei kyllä voi hakata kestosuosikkiani make up for everin face & body foundationia! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis, totta, mufen hd ja face & body on parhaita, en pois vaihda! :)

    VastaaPoista