tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tattoo Cover

 Heips! Tänään ajattelin laittaa teille ajankohtaista aihetta kesäjuhlia varten, nimittäin tatuoinnin peitosta! Tatuoinnit ovat kivoja ja kauniita oikeissa paikoissa, mutta joissain kohtaa niitä täytyy/voi myös peittääkkin. :) Itselläni on muutamakin kuva ja päätin nyt ihan vain kokeilumielessä peittää jalassani olevan linnun.


 Tässä tarvitsemasi tuotteet eli irtopuuteria, valkoinen kajal kynä ja rasvaväriä (meikkivoidetta) esim. joe blascon pohjat ovat tähän oivia! :)

 Näette nyt tässä ylhäällä ben nyen tattoo coverin jolla siis on tarkoitus peittää tatuointi, mutta se nyt ei ihan toiminut niinkuin ajattelin...


 Laitoin linnun poikki valk. kynällä, ja niinkuin näettä yläosaan tuleetuota BN:n tatuoinnin peittoa, laitoin pari kerrosta ja puuteria väliin ja sitten vielä pohjan päälle, sekä uudestaan puuteri. -> ei peity tarpeeksi!


Seuraavaksi koitan vanhanaikaista ja helppoa tekniikkaa, valkoista kynää tatuoinninpäälle ja rasvaväriä (vaikka sitä blascoa) ja puuteri siihen. -> toimiii!

 Niinkuin näette ylläolevasta kuvasta, valkoinen kynä peitti tatuoinnin täysin ja tuote joka on tarkoitettu tatuoinnin peittoon ei toiminut, ja molemmissa se rasvavärikin vielä mukana. ( toki mun käyttötavassakin saattanee olla virhe, mutta kynällä se toimii moitteettomasti ja tulee varmasti edullisemmaksi!) Tatuointien peitto on haastavaa sen vuoksi etttä mustaa pigmenttiä on laitettu ihonalle niin vahvasti ettei tavallinen meikkivoide peitä sitä. Siksi on keksitty erilaisia peiteaineita hommaa varten.

Kertokaa te millä saatte tatuoinnit peittoon, mikäli on tarve? :) Ja mihin tilanteisiin voisitte peittää kuvanne?

2 kommenttia:

  1. Tällasia on kiva lukea, varsinkin kun suunnittelen tatuoinnin hankkimista niin on kiva tietää muun muassa että kuin helposti sen tarvittaessa saa peittoon.:)

    Ite voisin harkita peittämistä esim sukujuhlissa, joissa on 'rajoittuneempia', tatuointivastaisia vanhempia sukulaisia. Eli siis välttääkseni turhia sukulaisten kauhisteluja :D

    -Ava

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on totta että just ne "kriittisimmät" sukujuhlat on se paikka jonne itsekin peitän kuvani. :) Muuten juhliin yleensä tulee korostettua tatuointeja, siitä myös tulee postaus kunhan ehdin ladata kuvat tänne.. ;) Rohkeasti vain hakemaan kuvaa, ja onnea tatuoijan etsimiseen! :)

    VastaaPoista