torstai 8. maaliskuuta 2012

Urban Decay - Naked 2

 Urban Decayn Naked paletti 1 ja nyt myös 2 ovat saaneet huikean suosion lyhyessä ajassa, joten tämä tuote ei varmaankaan esittelyjä kaipaa, mutta ajattelin nyt laittaa paletista ja sävyistä kuvia vielä niille jotka eivä tiedä tuotetta.

Eli pakkaus sisältää 12 värisävyä ja tämä pakkaus myös huulikiillon. Palettia saapi ostettua monistakin paikoista, ei kuitenkaan suomen puolelta.. :/ Tämän paletin hinnaksi tuli postikuluineen reilu 40e. 

Paletissa on suurehko peili ja sivellin mukana.


 Siveltimestä sen verran että ei ole kyllä oma suosikkini millään tasolla, mielestäni karva on liian "löysää" ja kaipaan siihen napakkuutta.. mutta hätä ei ole tämännäköinen, itselläni siveltimiä riittää, mutta tämä menee poistoon...


 Sävyinä foxy, half baked, bootycall, chopper, tease, näistä ainoastaan foxy on mattainen ja teasessa aavistus shimmeria, mutta melki matta, muissa hurja kiilto. :)


 Snakebite, suspect, pistol, verve ja ydk ovat kaikki shimmerillisiä sävyjä.


 Samoin myös busted, mutta blacout on mattaversio. :) eli 3 kpl, voi luokitella mataksi ja 9kpl shimmerillä.


 Huulikiilto on aikalailla luonnollinen oman huulen sävyinen punainen, joka sisältää myös shimmerihippuja, jotka taittavat valossa violettiin, jännää? (kuten kuvassa näkyy, se ei silti ole paha..)


 Huulikiilto viilentää ja tuntuu aikalailla samalta kuin MUFEN Glossy full plumping lip gloss, tuoksukin on lähes sama.. :)


Onko teillä kokemuksia paletista, hyviä, huonoja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti