sunnuntai 15. tammikuuta 2012

GHD Pink Orchid Limited Edition


Ihan alkajaisiksi voin vain todeta että pahoitteluni kaameista iPhone 4 kuvista, nää ei nyt oo kovin laadukkaita mutta saanee kelvata.. Kun mun tekniikka jälleen pettää, koneen osto on seuraava hankinta! ....ASIAAN NYT! Eli sain mun vihoviimeisen joululahjan tän viikon maanantaina, ja voit tätä riemua! Uusi ghd on kuin uusi oma vauvva, tai jotain?! <3 Rakkaus silti.


Tilasin raudan  fruugo.fi sivuston kautta, joka on siis käsittääkseni tavaroiden välitysfirma, eli raudan oikea tuonti maa oli Briteistä, mutta tilaus hoidetaan fruugon kautta.

 Tämä oli nyt se joululahja itse itseltä ja hintaa tälle tuli n. 150e, toimituskuluineen.

 Paketti oli samaa pitsikuosia kuin raudan säilytyskotelo/iltalaukku.

 Sisällä oli ihanat uudet raudat, sekä kaksi linnunnokka klipsiä. :)

 Niin sekä raudan päähän suojus, joka eristää lämpöä!

 Pinkki rautapinta. <3

 Ja laukku vielä erikseen.

 Tässä koko paketti vielä. :)

 Ja vertaus vanhaan roosanauha versioon. Täysin sama rauta, erivärisenä ja uutena.

Vanhassa raudassa ei sinänsä mitään vikaa, mutta alkaa olla aikansa elänyt ja nyt oli jo korkea aika sijoittaa uuteen. Hintaero oli huimat 100e, koska roosanauharaudan tilasin heti sen tullessa markkinoille ja suoraan tukusta suomesta, ja nämä uudet pink orchidit ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa sekä tilattu ulkomailta, jossa ne ovat huomattavasti halvempia! tuli siis aiemmasta maksettua suomi-lisä! :D

Mutta nyt vain testailemaan ja käyttämään uutta lasta, 
me luv it! <3

3 kommenttia:

 1. Onko toi kuinka vanha toi roosanauhaversio? Tai siis että onko se samaa neljättä sukupolvea kuin Pink Orchid vai vanhempaa mallia? Ovat väittäneet, että uudemmat sukupolvet olisivat huonompia kuin aiemmat.

  Mulla on toi sama Pink Orchid, muistelisin että se on nelosgeneraatiota, senhän näkee sieltä tarrasta.

  VastaaPoista
 2. Ei kun sori, tarkistin nyt kun olin kotona, Pink Orchid onkin mallia 5.0 eikä nelosta.

  VastaaPoista
 3. juu toi on just 5.0 toi orchid ja pretty in pink on 4.0. nyt on ollut uus rauta viikon käytössä ja täytynee myöntää että vanha suoristaa paremmin, mutta kihartamiseen uusi on loisto.. :) ja oon kuullu tota samaa että mitä uudempia sen huonompia.. :/ nyt täytynee alkaa metsästämään vanhoja! ;)

  VastaaPoista