lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulusiivoja myös pakkiin!

Postipate toi mulle eilen jo 12 päivää postissa seikkailleen meikkipaketin jota olen odotellut kuumeisesti.. :) Tilasin siis mufen meikkejä kasan ja siitä syystä kun sain uusia vauvvoja päätin siivota koko pakin, näin joulunkin kunniaksi! :) Ensin kuitenkin tilauksesta ja sitten siivouksesta.. ;)


Ekana siis Aqua Cremet, jotka on mun suosikki ollu jo pitkään, mulla oli ennestään niitä parikappaletta ja nyt tilasin loput.. :) Jännä tuote, purkissa crememäinen helposti levittyvä, mutta kuivuu työstön jälkeen hyvin luomelle, eikä sotkeennu kuivuttuaan.


Sitten muutama Star powder ja metal powder..


HD Blusheja, pari uutta sävyä, superihania varsinkin kesällä!


Pari sinistä luomiväriä ja perusvalkoista, sekä mattaluonnonvalkoista ja ruskeaa, höystettynä vaaleanpunaisella ja fuksianpinkillä.
 

Jeespoks! ja sitten siihen siivoamiseen... :D En ole muistaakseni viimetalven jälkeen ehtinyt siivota pakkia kunnolla ja nyt päätin ottaa kaiken pois ja pestä, sekä pyyhkiä tuotteet ja poistaa kaiken vanhan uusien alta.. (oli jo _korkea_ aikakin!)


mun pakin pohja näytti valitettavasti tältä... :/


ylälaatikot eivät olleet niin pahat kuin alin, mutta kaipasi jo kovasti rättiä ja pesuainetta!


meikkejä kasa


 ..ja uudet vauvvat joukkoon..


sitten pakki puunattu, ja kyllä sieltä jos jonkinlaista puuteri- ja luomiväri pölyä tulikin..


 kyllä nyt kelpaa laittaa meikit takaisin puhtaaseen pakkiin, kyllä kiiltää! :D


Kaikki hyvässä järjestyksessä, sulassa sovussa.. Kuinkas teidän pakkien laita, joko on joulusiivot tehty? :)

3 kommenttia:

  1. Ei oo tehty, mut kyl pitäis kuvata videoki siitä iha piakkoin :D alkaa käymään ahtaaks toi ks ainoa pakki mihin oon yrittäny kaikki irtaimisto meikit tunkea. Oon kyl niin kade noista mufen meikeistä. Mistä tilaat niitä? En muista ny oonko kysyny tätä aikasemminki mut en löytäny mitään missä oisin siitä kysyny. Mut siis ku tekis mieli itekki hankkia.

    VastaaPoista
  2. Ooh! Saanko nyysiä sun pakin sisältöineen? *_* Samaa kyselen kuin Maano, mistä tilaat noi mufen meikit? :)

    VastaaPoista
  3. elikkäs mufen meikkejä oon tilannut pääsääntöisesti suoraan make up foreverin tukusta helsingistä yhteystiedot löytyy http://www.makeupforever.fi/ veikkaan että ne vaatii ostaessa toiminimeä, ja ite oon oman yrityksen kautta juuri tilannutkin.. :) muuten mufen meikkejä ainakin saa ebaystä ehkä helpoiten.. :)

    VastaaPoista